mercenarx Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 (editat) La 16.05.2020 la 12:05, Bytemaster1 a spus: Din pacate nu mai stiu sigur care era pentru ca nu mai stiu cum se numea. Am ceva care se are cuvantul Teletech dar nu e chiar modelul de aici (acesta) si mai am ceva care se numeste 17MB82-2 si este pentru un Hitachi de care se mentiona ceva in postarile anterioare (se uita chestiile astea dupa atata vreme ) (acesta). Sper sa fie unul din ele. Eventual va rog sa confirmati daca merge vreunul ca sa includ modelul Teletech-ului de fata in numele arhivei. multumesc , dar nici unul nu este pentru panou LTA230AN01... sa fie panourile compatibile la una din perechi dumpuri?? Editat Mai 17, 2020 de mercenarx Link spre comentariu
Bytemaster1 Postat Mai 17, 2020 Autor Partajează Postat Mai 17, 2020 Acum 8 minute, mercenarx a spus: sa fie panourile compatibile la una din perechi dumpuri?? Da, este posibil....sau intr-adevar nu l-am salvat si ne mai ajuta odata cineva :( Asa mai am ceva de Telefunken T24FX970 care are tot sasiu 17MB82-2, dar panoul este VET236UNEC...din pacate pana nu confirma cineva, nu pot stii exact... Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 Acum 22 minute, mercenarx a spus: multumesc , dar nici unul nu este pentru panou LTA230AN01... sa fie panourile compatibile la una din perechi dumpuri?? Vezi daca te ajuta. TELEFUNKEN_T24TX912LP_LTA230AN01 read.rar Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 La 16.05.2020 la 12:05, Bytemaster1 a spus: Din pacate nu mai stiu sigur care era pentru ca nu mai stiu cum se numea. Am ceva care se are cuvantul Teletech dar nu e chiar modelul de aici (acesta) si mai am ceva care se numeste 17MB82-2 si este pentru un Hitachi de care se mentiona ceva in postarile anterioare (se uita chestiile astea dupa atata vreme ) (acesta). Sper sa fie unul din ele. Eventual va rog sa confirmati daca merge vreunul ca sa includ modelul Teletech-ului de fata in numele arhivei. a mers cu primul , cu toate ca este alt panou (V236BJ1-LE1) mersi mult! Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 Acum 3 ore, Bytemaster1 a spus: Da, este posibil....sau intr-adevar nu l-am salvat si ne mai ajuta odata cineva :( Asa mai am ceva de Telefunken T24FX970 care are tot sasiu 17MB82-2, dar panoul este VET236UNEC...din pacate pana nu confirma cineva, nu pot stii exact... da, mi se mai intampla si mie sa nu trec toate datele si dupa aia cauti de inebunesti... (dealtfel sunt expert in omisiuni...) Link spre comentariu
Bytemaster1 Postat Mai 17, 2020 Autor Partajează Postat Mai 17, 2020 Acum 35 minute, mercenarx a spus: a mers cu primul , cu toate ca este alt panou (V236BJ1-LE1) mersi mult! Bine de stiut. O sa actualizez si numele arhivei :D Link spre comentariu
clony Postat Iulie 5 Partajează Postat Iulie 5 (editat) Salutare, am si eu nevoie de continutul celor 2 memorii pt acest tv. Main:17mb82-2 Display: lta230an01 Editat Iulie 5 de clony Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 5 Partajează Postat Iulie 5 https://files.fm/f/75fa3vg6xf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum