George(sb) Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 am 7 inalte care habar nu am ce sunt, au bobina de 3" si iesirea de 2" magnetul cred ca de vre-o 6" impadanta de 12,5 ohmi, astazi am intrat in posesia lor nu sunt rebobinate, par ok, inca nu am avut timp sa le incerc dar nu stiu parametrii, si mai nimic despre ele, are cineva idee ce provenienta sunt? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 par sa fie mai degraba niste capsule de tweeter , gen Pa-D26 (pht 408)vad in a doua poza secris ceva pe magnet dar poza e prea micapar rusesti asa la prima vedere Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 ... dacă sunt ruginite şi încă funcţionează, SIGUR sunt ruseşti!!!adică sovietice, ca să fie clar!!(ştiu că sună a post de bodega, dar am văzut (şi nu doar odată!!!) destule "ruginituri" ruseşti care funcţionează bine-mersi şi la 30 de ani de la fabricaţie...) Link spre comentariu
cipcirip Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 ...sunt sovietice; iata o versiune completa. Am mai vazut la driverul asta un horn cu deschiderea de aprox. 30*60 cm... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Curata-le...pune-le un horn adecvat...si baga-te la diferite combinatii cu ele..Nu cred sa sune prost...par destul de zdravene. Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 8, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2007 le-am combinat cu un av400 si cu un filtru activ taiat la 1,5 khz, suna de iti crapa capu, sunt niste drivere pe care practic nu ai cum le arde Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 nu par driverepar niste tweeteredesfa unul sa-l vedem pe interior1.5Khz e mult prea jostaie la 3K cel putin Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 8, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2007 am incercat dar runt ruginite rau trebuie sa incerc sa le dau cu ceva "alifi" sa isi dea drumu Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 8, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2007 si nuprea seamana cu cele postate de cipcirip astea au putin diferit sistemul de prindere si am si hornuri pentru doua din ele care sunt altfel, mult mai mari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum