Toader Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Am urmatoarele difuzoare - Ciare HS 251, Ciare HW135, Ciare HT 264.Ce fel de filtru ati folosi, ce frecvente de taiere ar fii mai ok?Mersi Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Depinde de incintele care vor fi folosite. Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Scuza-ma ca o zic neaos, dar asta-mi pare a topic de incepator, doritor de boxe cu basii care "ia" luat. Nu demult doreai o incinta sfert-de-unda cu niste Tannoy. Pe aia cine ar fi calculat-o? Link spre comentariu
arcgotic Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 As face o incinta pe 2cai cu Ciare HW135 si Ciare HT 264, taiere la 1700-1900Hz. Cu basii as face separat 2 subwoofere si le-as pune in camera, daca mai trebuie.. Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Nu merge. 135 nu e medie Link spre comentariu
arcgotic Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Am vazut.., tras de el in extrem.. trebuie altul si atunci ceva pe 3 cai intr-o incinta ar merge. It is not simple.. Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 (editat) Ai aici proectu http://www.ciare.com/Tip-tricks/TipTricks-Dettaglio/ArticleID/55/H02-4 Editat Iulie 19, 2018 de Haralambie Link spre comentariu
Toader Postat Iulie 20, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2018 17 hours ago, Haralambie said: Scuza-ma ca o zic neaos, dar asta-mi pare a topic de incepator, doritor de boxe cu basii care "ia" luat. Nu demult doreai o incinta sfert-de-unda cu niste Tannoy. Pe aia cine ar fi calculat-o? Am intrebat si am pus poze sa nu se zica ca vorbesc vorbe in vant.Am cauta vreun proiect cu acest bas si nu am gasit.Cu HW135 am facut acea incinta de la Ciare, suna bine, darnu poate fii comparata cu un bas de 10 inch.Stiu sa citesc parametri difuzorului, dar ma gandeam ca a facut cineva vreun proiect cu asa ceva si cum suna.Am explicat, daca citeai atent, de ce am renuntat la proiectul cu Tannoy.Aia e o incinta complicata cred ca ptr oricine ptr ca am vorbit cu cel caruia i s-a povestit istoria incintei cu tuburi de canalizare.Omul cu Tannoyurile a stricat 50 demetri de teava pana a ajuns la varianta finala.Iesirea in partea posterioara contine un traseu tip cochilie de melc care creste exponential. Nu trebuie sa trag in extrem de HW135.N-aveti ideee ce bine suna liber, in incinta, fara filtru.Urca bine de tot.Asta la ureche. Link spre comentariu
Toader Postat Noiembrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 La 19.07.2018 la 22:47, Haralambie a spus: Scuza-ma ca o zic neaos, dar asta-mi pare a topic de incepator, doritor de boxe cu basii care "ia" luat. Nu demult doreai o incinta sfert-de-unda cu niste Tannoy. Pe aia cine ar fi calculat-o? Scuza-ma, dar te inseli.Acusi termin incintele si atunci putem povesti.Nu am pus poze ptr ca sa ma laud.Vroiam sa fiti siguri, cei care va pricepeti mai bine la incinte, ca nu vorbesc vorbe.Vroiam doar o parere de la cei mai avizati.Acum incintele sunt aproape gata.O sa ziceti ca dupa asa mult timp.Asta e.Mai avem si alte lucruri de facut pe langa hobby-ul preferat. Link spre comentariu
Haralambie Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 La 19.07.2018 Link spre comentariu
Toader Postat Noiembrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 (editat) Acum 2 ore, Haralambie a spus: La 19.07.2018 Da.Stiu.Dar daca ai stii contextul, imprejurarile ptr care n-am putut lucra la boxe, ai intelege.Ma gandesc ca poti intelege unele probleme gen sanatate, job, etc Despre Tannoy numai de bine.Cine le poate aborda, calitatea e aproape garantata Editat Noiembrie 10, 2019 de Toader Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum