Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta cu difuzoare Ciare

Toader

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Haralambie

4

• Toader

4

• arcgotic

2

• Shambala

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Scuza-ma ca o zic neaos, dar asta-mi pare a topic de incepator, doritor de boxe cu basii care "ia" luat. 

Nu demult doreai o incinta sfert-de-unda cu niste Tannoy. Pe aia cine ar fi calculat-o? 

Link spre comentariu

As face o incinta pe 2cai cu  Ciare HW135 si Ciare HT 264, taiere la 1700-1900Hz. 

Cu basii as face separat 2 subwoofere si le-as pune in camera, daca mai trebuie..

Link spre comentariu
17 hours ago, Haralambie said:

Scuza-ma ca o zic neaos, dar asta-mi pare a topic de incepator, doritor de boxe cu basii care "ia" luat. 

Nu demult doreai o incinta sfert-de-unda cu niste Tannoy. Pe aia cine ar fi calculat-o? 

Am intrebat si am pus poze sa nu se zica ca vorbesc vorbe in vant.Am cauta vreun proiect cu acest bas si nu am gasit.Cu HW135 am facut acea incinta de la Ciare, suna bine, darnu poate fii comparata cu un bas de 10 inch.Stiu sa citesc parametri difuzorului, dar ma gandeam ca a facut cineva vreun proiect cu asa ceva si cum  suna.Am explicat, daca citeai atent, de ce am renuntat la proiectul cu Tannoy.Aia e o incinta complicata cred ca ptr oricine ptr ca am vorbit cu cel caruia i s-a povestit istoria incintei cu tuburi de canalizare.Omul cu Tannoyurile a stricat 50 demetri de teava pana a ajuns la varianta finala.Iesirea in partea posterioara contine un traseu tip cochilie de melc care creste exponential.

Nu trebuie sa trag in extrem de HW135.N-aveti ideee ce bine suna liber, in incinta, fara filtru.Urca bine de tot.Asta la ureche.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
La 19.07.2018 la 22:47, Haralambie a spus:

Scuza-ma, dar te inseli.Acusi termin incintele si atunci putem povesti.Nu am pus poze ptr ca sa ma laud.Vroiam sa fiti siguri, cei care va pricepeti mai bine la incinte, ca nu vorbesc vorbe.Vroiam doar o parere de la cei mai avizati.Acum incintele sunt aproape gata.O sa ziceti ca dupa asa mult timp.Asta e.Mai avem si alte lucruri de facut pe langa hobby-ul preferat.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Haralambie a spus:

La 19.07.2018

Da.Stiu.Dar daca ai stii contextul, imprejurarile ptr care n-am putut lucra la boxe, ai intelege.Ma gandesc ca poti intelege unele probleme gen sanatate, job, etc

Despre Tannoy numai de bine.Cine le poate aborda, calitatea e aproape garantata

Editat de Toader
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări