Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor NTC Expressor krups kp1006

adrianvmx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Clarion450

8

• BRANCA

6

• cornel1962

6

• Hohaele

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 11 ore, bobinatorul a spus:

Nu cred că găsești ca piesa de schimb.

Cel mai la îndemână ar fi să încerci cu un ntc de 100k dacă îl ai.

Ia în calcul și protectiile termice , nu îl lăsa fără.

Am avut cazuri în care s-a deformat boilerul si a fisurat rezistenta.

Ptr.anumite componente, incercati sa contactați producătorul sau unitatea de service. 

Link spre comentariu

Cornel.Buna ideea cu contactarea.Am vazut pe net ca marca asta e din Franta pana in Rusia.Ar ramane o singura problema daca ai gasi senzorul.S-a spus ca era lipit.Nu prea stiu multi adezivi in comert care sa reziste la temperatura bine.Ceva siliconic?

Si NTC-ul daca ii merge ar trebui lipit cu asa ceva.Cu conditia ca si termistorul sa reziste la temperaturi mai inalte...

Link spre comentariu
Acum 6 ore, BRANCA a spus:

Cornel.Buna ideea cu contactarea.Am vazut pe net ca marca asta e din Franta pana in Rusia.Ar ramane o singura problema daca ai gasi senzorul.S-a spus ca era lipit.Nu prea stiu multi adezivi in comert care sa reziste la temperatura bine.Ceva siliconic?

Si NTC-ul daca ii merge ar trebui lipit cu asa ceva.Cu conditia ca si termistorul sa reziste la temperaturi mai inalte...

... exixta in comert termoadeziv si chiar ceva siliconic rezistent la temperatura ridicata ! Privitor la contactare , eu am primit ajutor de cateva ori.... nu am timp acum sa dau detalii, dar voi reveni . Daca este cumparat din tara, atunci au si unitati service !

Link spre comentariu
Acum 1 oră, cornel1962 a spus:

... exixta in comert termoadeziv si chiar ceva siliconic rezistent la temperatura ridicata ! Privitor la contactare , eu am primit ajutor de cateva ori.... nu am timp acum sa dau detalii, dar voi reveni . Daca este cumparat din tara, atunci au si unitati service !

...ultimul meu apel la reprezentanta, fiind vorba de un espresor Beko, fabricat in china

Buna ziua!..am un espresor manual Beko CEP5152B si in urma unor descarcari electrice, led-ul rosu se aprinde intermitent ! Sunt electronist si mi-am permis sa fac cateva verificari...! Toate componentele par a fi ok, microcontrolerul ( 96f8208smbn )  cel pe care il banui, sau eventual softul din el (cred ca are asa ceva) .

Ma puteti ajuta cu un chip (programat), sau modulul cu totul, bineinteles contracost !!! Va multumesc, astept un raspuns din partea dvs. !" 

primul raspuns

Buna ziua,

Mesajul dumneavoastra a fost directionat catre un departament de specialitate, urmand sa primiti un raspuns in scurt timp.

Va multumim pentru intelegere, "

al doilea raspuns :

Buna ziua,

Pretul valabil la această dată pentru componenta solicitată este 25 lei (TVA inclusiv), cu mentiunea ca momentan nu este disponibil (termen aproximativ de livrare trei saptamani).

Asteptam decizia dvs precum si date de contact (adresa si nr de telefon) pentru a livra piesa la cea mai apropiata reprezentanta, urmand sa va contacta colegii nostri (nu livram piese prin curierat).   

raw?appid=YMailNorrin&ymreqid=1ad72648-0c06-ddb8-1c55-040007012600&token=zitEzqOML3j84e6ealFTT5U7-km5qEQF52lp7AcCuBa7IfIiHINWjgKGk_egJOl3srn5R1WqBq0gAAnzK6Jeunw5-ubQAabpUHDzO4mm-xHhBLnz2bZQufgc5_eQwIX-

O zi buna,

...deci, se poate si am avut si cazuri cand am apelat ptr.softuri si am fost ajutat .

Seara buna la toti !

Link spre comentariu
Acum 14 ore, cornel1962 a spus:

Ptr.anumite componente, incercati sa contactați producătorul sau unitatea de service. 

Reprezint o unitate service si nu jucării din astea pentru casă.Ma refer la mașini de cafea până la 20.000€.

Intr-adevar sunt piese ce se mai pot cumpăra dar sunt si foarte multe mărci si modele pentru care nu s-au fabricat niciodată piese de schimb.(printre ele se numără și krups).

Acum ceva ani angajatorul a cumpărat toate expresoarele din tara (nu dau marca) ale căror procesoare erau programate să nu mai mearga după un nr prestabilit de cafele preparate.

De multe ori la aparatele de casa refuz clienții din cauza prețurilor mari ale pieselor.

De curiozitate,la ce model ați solicitat soft ?

Link spre comentariu
Acum 6 ore, bobinatorul a spus:

Reprezint o unitate service si nu jucării din astea pentru casă.Ma refer la mașini de cafea până la 20.000€.

Intr-adevar sunt piese ce se mai pot cumpăra dar sunt si foarte multe mărci si modele pentru care nu s-au fabricat niciodată piese de schimb.(printre ele se numără și krups).

Acum ceva ani angajatorul a cumpărat toate expresoarele din tara (nu dau marca) ale căror procesoare erau programate să nu mai mearga după un nr prestabilit de cafele preparate.

De multe ori la aparatele de casa refuz clienții din cauza prețurilor mari ale pieselor.

De curiozitate,la ce model ați solicitat soft ?

Softuri am solicitat pentru televizoare. 

Acum 1 minut, cornel1962 a spus:

Softuri am solicitat pentru televizoare. 

Am si eu un Krups, este al meu personal, trebuie sa inteleg ca nu se gasesc piese de schimb ?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, cornel1962 a spus:

Am si eu un Krups, este al meu personal, trebuie sa inteleg ca nu se gasesc piese de schimb ?

Ba da, gasesti piese de schimb pentru krups. Am gasit si eu senzorul insa lipit pe boiler, impreuna cu jumatate din mecanismul de infuzare, la pretul de 300 de lei. Un pret care nu mai merita bagat intr-un aparat la care jumatate din interior este topit de la boilerul care a incalzit pana au crapat sigurantele termice. Incerc sa repar acest aparat doar din orgoliu pentru ca este al unui amic, si pentru a-l adauga in lista de aparate reparate cu succes.

Link spre comentariu

Clarion.Pai nici sigurantele termice nu au protejat?!!Termistorul da semnal la "creier",dar o siguranta termica ar trebui sa taie alimentarea la o temperatura maxima,zic eu.

Pe timpuri,unele simple,nu aveau decat termostate bimetalice.

Link spre comentariu
Acum 39 minute, Clarion450 a spus:

Ba da, gasesti piese de schimb pentru krups. Am gasit si eu senzorul insa lipit pe boiler, impreuna cu jumatate din mecanismul de infuzare, la pretul de 300 de lei. Un pret care nu mai merita bagat intr-un aparat la care jumatate din interior este topit de la boilerul care a incalzit pana au crapat sigurantele termice. Incerc sa repar acest aparat doar din orgoliu pentru ca este al unui amic, si pentru a-l adauga in lista de aparate reparate cu succes.

Multumesc ptr. raspuns, al meu este cumparat de cateva luni si sper sa nu am probleme prea curand cu el, mai ales ca este folosit in regim casnic !

Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

Clarion.Pai nici sigurantele termice nu au protejat?!!Termistorul da semnal la "creier",dar o siguranta termica ar trebui sa taie alimentarea la o temperatura maxima,zic eu.

Pe timpuri,unele simple,nu aveau decat termostate bimetalice.

Ceva au protejat pentru ca sunt duse amandoua, dar s-au ars cam tarziu. Voi adauga poze dupa ce ma reapuc de el, dupa ce imi ajung niste piese.

Link spre comentariu

Pai in varianta asta care o zici sigurantele termice nu sunt ok.Si nici logica protectiei n-ar fi ok.La declansarea sigurantei termice ar trebui sa taie total alimentarea si sa semnalizeze avarie.

Acu nu stiu cum s-a manifestat la proprietarul aparatului...

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

BUNA.am si eu un krups si intra in protectie ,am masurat termostatul de pe boiler si este intrerupt! Am vazut ca ati schimbat un condensator din placa eu nu-l gasesc 0,47 uf/230v .Multumesc

Krups Quattro capucino!

Link spre comentariu

O poză clară cu placa ar ajuta.

O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie:

Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul.

Deschideţi aplicaţia din link (https://imgur.com/upload)

Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,.

După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,.

Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Domnilor revin dupa o pauza in care am testat variante. Deci termostatul nu se strica are murdarie care il pune in scurt se spala placaceramica cu alcool, sau se dezlipesc cei doi papuci `tata` si atunci alimentati direct boilerul la 220 v pana se incalzeste cam la 70 grade si lipiti papaucii cu pistolul de lipit. Valoarea termostatului NTC este de 100Komi. Sper sa va fi fost de folos! Am reparat 5 Krups cu erori de functionare. Placa se strica foare rar! Chiar niciodata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări