Vizitator Stefan Iacob Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Buna ziua, Am de facut un proiect care consta in pregatirea unei masini sa poata fie controlata remotely cu ajutorul unui joystick/laptop. Este vorba despre frana/ acceleratie/ directie. Ce imi recomandati sa folosesc? Arduino, Raspberry pie, etc? De asemenea, orice ajutor, orice detaliu imi este de folos. Daca a mai fost topicul acesta, imi cer scuze, nu am reusit sa-l gasesc. Multumesc Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 (editat) E proiect de scoala sau proiect pe bani? As inclina pentru placinta de smeura. Chestie de papile gustative. Merge si cu un ESP8266. Tu cu ce ai prefera sa o faci? Cu ce ai mai lucrat? NB: PI, nu pie. Editat Iulie 19, 2018 de Thunderer Link spre comentariu
one Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Orice masinuta telecomandata de jucarie face ce vrei tu fara placinte. E suficient sa combini cele 2 bete ale bucuriei in unul singur. Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Eu zic sa va potoliti cu astfel de proiecte...https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/florin-lesch-supranumit-teroristul-in-slapi-sau-teroristul-butelie-cere-eliberarea-din-inchisoare-este-primul-roman-condamnat-pentru-fapte-de-terorism-197593 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum