validae Postat Iulie 21, 2018 Partajează Postat Iulie 21, 2018 Păi chiar era culmea să se inverseze sensul, în condițiile în care nu schimbasei periile între ele.... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 23, 2019 Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Domnilor am inteles din citirea topicului ca pentru a inversa sensul de rotaie trebuie inversare carbuni sau firele care duc la carbuni? si daca inversezi sensu de rotatie nu se strica dinti coroanei Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 23, 2019 Partajează Postat Decembrie 23, 2019 (editat) Lasa-l asa cum l-a facut fabricantul daca nu vrei sa ți se întîmple necazuri. îl poți folosi în ambele sensuri de rotație , depinde cum îl ai în mînă ,pe stînga sau pe dreapta , Dar....atenție ... polizorul unghiular e foarte periculos ,daca gresesti. uni și-au pierdut și viața.Păcat. Editat Decembrie 23, 2019 de Nostalgic Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 23, 2019 Partajează Postat Decembrie 23, 2019 domnule eu cand tai cuflexu tin cu stânga in fata si cu dreapta in spate dar sensu de rotatie imi impinge flexu in spate ,dar nu pot taia cu dreapta in fata si cu stanga in spate ar fi bine ca sensu de rotatie nu mai impinge inapoi ci artrage ,de aceea vreau sai schimb sensu adica cum tin din stanga in fata sa din si sensu de a trage flexu n7 de al impinge inapoi Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 23, 2019 Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Intoarce-i aparatoarea si muta-i manerul. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 23, 2019 Partajează Postat Decembrie 23, 2019 măi Florine nu înțelegi ? discul trebuie să meargă în sensul de înșurubare , altfel te trezești cu discul în frunte , dacă mai te trezești. Așa că atenție. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 23, 2019 Partajează Postat Decembrie 23, 2019 (editat) Acum 30 minute, Nostalgic a spus: discul trebuie să meargă în sensul de înșurubare O luam iar de la cap...observ ca nu s-a inteles....discul merge invers insurubarii piulitei...deci discul se invarte spre stanga iar piulita se strange spre dreapta cum privesti discul in fata. Toate flexurile sunt asa....panza nu se invarte niciodata in sensul insurubarii piulitei. Am mai scris asta cu cateva postari inainte! Editat Decembrie 23, 2019 de mac01 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 23, 2019 Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Cind pui efort in pinza piulita se stringe, aia este ideea. Este o masura de siguranta, piulita se destringe in directia sensului de rotatie. Asa este si la polizoare piatra dreapta sens normai darcea din stinga are silet pe stinga. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 eu când tai cu flexu sau polizez scânteile din aruncate in fata flexului nu inapoi daca intorc manerul nu mai pot taia imi vine peste mana deci nul pot din cu dreapta in fata si cu stanga in spate imi vine aiurea Link spre comentariu
spik Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 (editat) Atunci lasa-te de astea! Vorbesc serios, esti complet atehnic si neindemanatic. Poate parea dur ce-ti spun, dat te rog sa ma crezi ca nu spun cu rautate, este o concluzie si nu numai a mea. Sarbatori fericite! Editat Decembrie 24, 2019 de spik Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Poti schimba sensul de rotatie din perii. Dar, dupa ce pui panza de taiere, trebuie neaparat sa dai un aft de sudura intre piulita si ax. 1 Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Vrei sa dai scanteile in fata sau in spate, schimbi manerul, in nici un caz nu schimbi pozitia periilor. Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 (editat) Uite mai Florine (tizule!) cum se modifica sensul de rotatie al flexului din aparatoarea panzei si din maner: prima poza - sensul spre mana a doua poza -sensul invers a treia poza -pozitionarea aparatorii si a manerului functie de ce sens doresti...se vad cele 2 pozitii in care poate fi montata aparatoarea iar manerul are 2 gauri pozitionate la 180 grade pe blocul de dural.... ....doar am modificat pozitia aparatorii si a manerului... Nu trebuie sa modifici nimic in motor!....Sarbatori fericite! Editat Decembrie 24, 2019 de flomar60 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 (editat) Da, dar ii vine pe invers. Poate sa taie cu flexul inversat la 180 de grade. Grade trigonometrice......nu Celsius. Editat Decembrie 24, 2019 de PINTI Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 (editat) Acum 7 ore, Florin berdila a spus: eu când tai cu flexu sau polizez scânteile din aruncate in fata flexului nu inapoi daca intorc manerul nu mai pot taia imi vine peste mana deci nul pot din cu dreapta in fata si cu stanga in spate imi vine aiurea Domnule, ori te inveti sa lucrezi ca toata lumea ori cumperi un flex la care ii poti intoarce minerul spate. Makita are asaceva, banuiesc ca despre flex de 230mm e vorba, au minerul spate fixat de carcasa motorului cu 4 suruburi. In fapt multi il folosesc in anumite ocazii si invers, sa arunce spanul in fata, eu asa`l folosesc cind tai in beton sau caramida, scapa flexul de praf abraziv in exces. Editat Decembrie 24, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum