Vizitator Marius Pui Postat Ianuarie 7, 2005 Partajează Postat Ianuarie 7, 2005 Salut!Am mai aparut pe forum cu acceasi problema dar nu am primit un raspuns exact.Eu am niste aparate (de dj) din usa.E vorba de 2 pick-up-uri si un mixerCe pot sa fac ca sa le pot folosii aici?La ei curentul e pe 110V si 60 Hertz iar aici 220V si 50 Hertz. Astept raspuns urgent , va multumesc. Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 8, 2005 Partajează Postat Ianuarie 8, 2005 foloseste un convertor 220 ->110 ! se gasest din belsug in comert ! Frecventa nu conteaza ! e importanta numai daca aparatu tau o foloseste ca referinta ! in cazul tau ma cam indoiesc ca asha ar fi Link spre comentariu
cirip Postat Ianuarie 9, 2005 Partajează Postat Ianuarie 9, 2005 Cum adica nu ai primit un raspuns exact? Ti-au raspuns 4 membri ai forumului, dar nu ai revenit cu nici un fel de precizari sau intrebari suplimentare. In conditiile astea, daca tu ai posta un raspuns, iar cel care a intrebat n-ar mai reveni, tu ce ai crede?CiripEDIT: Daca pickupurile au motor de curent continuu, nu va fi nici o diferenta. Daca au motor de 110V c.a. atunci se vor invarti mai lent.Cirip Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 10, 2005 Partajează Postat Ianuarie 10, 2005 pentru mixer poti folosi sigur doar un transformator 220V/110V vezi o lista de preturi la http://www.oderom.com/custom.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum