GEO 53 BN Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 (editat) On 7/23/2018 at 9:59 AM, GEO 53 BN said: Nu probabil ,ci sigur. Multi ''botanisti''chiar cred in ce le spun cei care-i reprezinta in parlamentul Romaniei,votindu-i fara sa-si ''uzeze''nici un pic materia cenusie. Dupa ce voteaza incep sa-si dea palme(cei care-si dau seama ce au facut). Dupa patru ani ,cind sint chemati iar la vot,uita ce au patit in urma cu patru ani. Unii au memorie extrem de scurta! Acu e corect, Victoraș tată? Și mă rog,de unde știi tu că am scris greșit, voit? Ție nu ți s-a intimplat niciodată sa greșești? Prefectule! Editat Iulie 24, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Corect ar fi fost " de unde stiti Dvoastra " dar de unde nu e ... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 (editat) 7 minutes ago, Victor said: Corect ar fi fost " de unde stiti Dvoastra " dar de unde nu e ... Poate ai vrut sa scrii ''Dumneavoastra'' nu Dvoastra! Si inca ma mai corectezi! De unde nu-i nici dumnezeu nu ia! Editat Iulie 24, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Dodon, dodon, dodon dodon, ficat ficat, ficat, ca..t, ca..at, ca...at. Asa e cand esti ca mosul ala, prost fara sa iti dai seama. Ai luptat pe front, altii mai putini norocosi au murit pt ca sa primesti premiu de la un pacalici care mulge tara din putinul care mai are. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Sunt si pe aici unii care se comporta identic cand e vorba de ungaria ... Nu merita mila . Acum 46 minute, GEO 53 BN a spus: Poate ai vrut sa scrii ''Dumneavoastra'' nu Dvoastra! Si inca ma mai corectezi! De unde nu-i nici dumnezeu nu ia! Te corectez , ca ai apucaturi de intelectual . Doar nu crezi ca o sa-mi pierd vremea cu tine sa-ti explic ce si cum . Hai pa . Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 25, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2018 10 hours ago, Sharky said: Dodon, dodon, dodon dodon, ficat ficat, ficat, ca..t, ca..at, ca...at. Asa e cand esti ca mosul ala, prost fara sa iti dai seama. Ai luptat pe front, altii mai putini norocosi au murit pt ca sa primesti premiu de la un pacalici care mulge tara din putinul care mai are. LIKE!!! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 La 23.07.2018 la 11:35, maxente a spus: S-a cam dus si peremeu ala odata cu tatucu lor. Ratacitii aia ramasi sunt doar de forma. Vodcuța Vasilescu nu este de formă , chiar este foarte prezenta si guralivă tare după doua țuici . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 Acum 10 ore, Victor a spus: Corect ar fi fost " de unde stiti Dvoastra " dar de unde nu e ... Victore , din ce știu eu GEO 53 BN are ceva ani peste anii tai , nu mai fi mă așa al dracu și țifnos cu toată lumea , respectul nu se face musai in modul de adresare , tot timpul îți place să te legi tu de cineva , GEO 53 BN chiar nu merită asa ceva , lasă dracu comportamentul ăsta de sectorist ..... Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 3 minutes ago, Faust2018 said: ...guralivă tare după doua țuici . N-are dezlegare la Pálinka? Ca doar si fostii nostri apreciau licorile dujmanului (apa de plosnite). Oare cum au reusit sa convietuiasca ardelenii atâtea secole, fara cele doua partide? Nu cumva sunt inutile, ba chiar periculoase (partidele)? Prin ideologie dar mai ales prin împrastierea voturilor (dezbina si stapâneste)? Link spre comentariu
Postări Recomandate