BUGHIU Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Va salut,am un incarcator de baterie rulota la care am gasit defecte un tranzistor FET de 4 amperi /800 v ,o dubla dioda si ceea ce ma ''doare'' este controlerul din sursa pe care nu-l gasesc NICAIERI dupa inscriptiile de pe el !! Pare a fi produs de firma PSUZ(nu stiu de ei) si este codificat cam asa : B9637BY . Atasez o poza cu ''supsectul'' . Are capsula DIP8 !! Link spre comentariu
validae Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 (editat) Era o aplicație la ruși, pe remont.aud/power, dar de un timp merge numai cu înscriere pe site, cu test de cunoștințe în limba rusă......păcat, era o chestie utilă, completai pinii după funcția lor într-un tabel și programul căuta integrate compatibile. Editat Iulie 17, 2018 de validae Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 17, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2018 Multumesc colegul,dar am gasit ''vinovatul''....!! E vorba de UC3842B pe care l-am si montat si functioneaza!! Cred ca merge cu oricare din seria UC38XX....!! Se poate inchide topicul!! Multumesc inca o data pt interes si raspuns! Respecte! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum