victordascalescu54 Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 De mai multa vreme incerc sa gasesc un articol sau macar o explicatie serioasa legata de semnificatia printurilor de pe diversele tuburi. Inafara de alb care se pare ca este imprimarea comuna se gasesc totfelul de alte culor dar cu aceeasi sigla. Verde Albastru Galben Rosu samd...... Poate postam o informatie completa si UTILA Multumesc anticipat. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Semnificatia difera de la un producator la altul iar netul este plin de folclor. Pentru tuburile Telefunken, Valvo si Lorenz se gasesc amanunte în cataloage. Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Iulie 17, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2018 Acum 33 minute, franzm a spus: Semnificatia difera de la un producator la altul iar netul este plin de folclor. Pentru tuburile Telefunken, Valvo si Lorenz se gasesc amanunte în cataloage. poate publicati aici amanuntele de care vorbim, ca de aceea am deschis acest topic..... Link spre comentariu
bmsorin Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Colegul franzm are dreptate. Exista explicații în cataloagele firmelor producătoare. Cel puțin pentru valvo am eu acasă, acum sunt plecat. Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Iulie 19, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2018 Fiin oarecum autodidact, am gasit deja cate ceva......dar vreau mai mult, alte pareri, alte idei/experiente. http://www.tube-classics.de/TC/Tubes/Valvo/Philipscolors.htm Link spre comentariu
simson Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 4 hours ago, victordascalescu54 said: Fiin oarecum autodidact, am gasit deja cate ceva......dar vreau mai mult, alte pareri, alte idei/experiente. http://www.tube-classics.de/TC/Tubes/Valvo/Philipscolors.htm Rosu , galben, albastru toate au aceleasi specificatii in proportie de 80%.In concluzie, tuburile imprimate cu astfel de culori sunt mai deosebite...dar ptr. folosinta noastra in constructii audio =zero. Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Iulie 19, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2018 Acum 1 oră, simson a spus: Rosu , galben, albastru toate au aceleasi specificatii in proportie de 80%.In concluzie, tuburile imprimate cu astfel de culori sunt mai deosebite...dar ptr. folosinta noastra in constructii audio =zero. Da asta am citit si eu in articol...dar sunt convins ca este mai mult de atat. Link spre comentariu
bmsorin Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Cam asta este in catalogul VALVO. Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Iulie 19, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2018 asa da, a inceput sa apara informatia primara, sa vedem si la celelalte marci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum