mac01 Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 (editat) Pe pagina site-ului, unde se afla blocul optic scrie mare...23,50 Tva inclus. Cei 6 lei...normal nu ar mai trebui sa apara pe factura...altfel ar specifica 23,50 fara Tva. Deci....?! Asta nu-mi place mie...ati inteles...mai bine scotea partea cu TVA inclus si totul era ok....chiar daca la sfarsit iti aparea tva-ul pe factura cum e la mouser, farnell, etc...nu deranja pe nimeni. Ori tu pui pretul cu tva si mai iei banii odata pe tva? Editat Iulie 19, 2018 de mac01 Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 23.50 piesa + 14.90 livrarea cu nemo da exact 38.40, nu-i nimic in plus. Aia 6 lei reprezinta tva-ul, dar care NU se adauga la factura, e deja adaugat. Citeste mai bine. 1 Link spre comentariu
tinel Postat Iulie 19, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2018 Azi mi-a sosit laserul ; l-am montat , e mivarromie. Link spre comentariu
danila111 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Electronicservice Pancota functioneaza :https://www.electronicservice.ro Link spre comentariu
Nostalgic Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 (editat) La 19.07.2018 la 21:42, tinel a spus: Azi mi-a sosit laserul ; l-am montat , e mivarromie. 99% e dela orezarii, chiar credeai ca gasesti originale, totul e original china. Editat Octombrie 4, 2018 de Nostalgic Link spre comentariu
tinel Postat Octombrie 5, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2018 (editat) Daca citeai topicul de la inceput ,te lamureai ca spun ca unele lasere sunt mai chinezesti decat altele ; era vorba de o comparatie intre mivarrom-niden pe de o parte si E.S. pe de alta parte. Chinezariile de la ES sunt mult mai OK decat celelalte. Nu-si face nimeni iluzii ca s-ar mai gasi lasere originale Sony , noi. Editat Octombrie 5, 2018 de tinel Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 51 minutes ago, tinel said: Nu-si face nimeni iluzii ca s-ar mai gasi lasere originale Sony , noi. draga tovarase ...vorbesti doar ca sa te afli in treaba , nimic altceva . pentru stiinta matale , EXISTA BINE MERSI grupuri optice sony originale noi , de o calitate garantata , insa pretul MINIM de achizitie pleaca incepind de la aproximativ 104 usd cu tva inclus pe bucata ... iar transportul din germania pina in rsr nu este inclus in acest pret . este vorba despre un grup optic oem pentru marantz / denon . nu mai spun cit costa acelasi grup optic , oem pt yamaha , ca va apuca tremuriciul instantaneu ... Link spre comentariu
tinel Postat Octombrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2018 Nu e cazul sa te dai inca o data atotcunoscator si atotstiutor ...de siteul la care probabil te referi (lasertrader ) , stiu de cativa ani stiu si preturile de acolo ; dar mai stiu ca sunt niste discutii pe diyaudio referitor la KSS-uri , in care se sustine ca Sony a externalizat productia de lasere de vreo 20+ de ani si ceea ce cumperi marcat Sony la pret umflat gasesti si in alta parte nemarcat si de aceiasi calitate dar la pret decent ; pb. e ca sunt multe clone de proasta calitate , clone care par sa fi ajuns majoritar in RO. Nu am de ce sa dau comanda in DE de lasere din moment ce de cele de la ES am fost multumit .Si nici nu am superscule audio ; pt un Sony cdp750 sau 950 , sunt suficient de bune cele de la Arad ...din moment ce functioneaza din prima ,iar testarea ulterioara pe osciloscop conf. manualului de service releva doar diferente minore de reglaj , neaudibile pt mine , nu am de ce sa ma plang de calitatea acestor clone. PS : Te-as ruga sa nu mi te adresezi cu apelativul ,,tovarase'' ...am alergie la comunisti...din cauza asta am refuzat solicitarea sa fac cerere de intrare in PCR , acum 33 de ani .. 1 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 On 10/5/2018 at 1:01 PM, tinel said: Nu-si face nimeni iluzii ca s-ar mai gasi lasere originale Sony , noi. draga tovarase tinel ... drept urmare a celor spuse in postarea mea precedenta , este momentul sa incepi sa-ti faci iluzii , pentru ca afirmatia dumitale din citatul de mai sus nu face nici 2 parale gaurite . pentru cineva fara un background tehnic solid , ea poate parea veridica , insa pentru connaisseur-i ea este falsa in totalitate . faptul ca nu vrei sau nu-ti permiti dumneata sa dai comanda la www.bla-bla-bla.de nu intereseaza pe nimeni ... esenta problemei este ca dezinformezi cetatenii oarecare prin afirmatii fara acoperire reala . daca n-ar fi interzis , mai ca as fi tentat sa pun link-uri cu preturi --- este perfect adevarat ca nemeritat de mari --- la GRUPURI OPTICE KSS xxx OEM SONY ORIGINALE DE LA MAMA LOR . ca sa concluzionez ... toata lumea vrea bugatti sau lamborghini sau ferrari in fata casei , dar musai sa fie la pret de logan . dragi tovarasi , tin sa va informez ca asa ceva nu se poate ... Link spre comentariu
tinel Postat Octombrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Mda , discutia cu tine incepe sa semene cu una de pe saiturile de audiofili : apare unu' care zice : ,, ba fraierilor care folositi cabluri interconect ordinare de 10 lei /m eu am gasit un sait secret care vinde cabluri minune , sensibile la sensul curentului , cablu care face din orice scula de supermarket o superscula de 10 000+ de euro...dar nu va spun care e saitu ala ca e secret si oricum n-aveti bani de ele ,ba saracilor'' .... Acum , vorbind serios, ca poate citeste si vreun necunoscator topicul asta : ,,Lasere Sony originale '' se gasesc doar pe Ali.express , fabricate manual la dalta si ciocan de insisi Akio Morita și Masaru Ibuka , fondatorii companiei.... La marile companii distribuitoare de piese electronice Far.nell , Mou.ser sau TM.E nu are rost sa cautati , ca firmele astea nu sunt suficient de secrete ca sa vanda lasere (originale sau nu) ...asa ca daca vreti ceva intradevar bun-bun , nu va lasati dusi in eroare de faptul ca laserul ,,aradean'' de 10 euro functioneza perfect , luati legatura cu misuraelectronic ; el va va dezvalui marele sait secret cunoscut doar de ,, connaisseur-i '' si va veti procura , la un pret pe masura , bineinteles, un laser superoriginal, facut pe comanda , care va face ca cdplayerul dvs. de 100 de $ sa se auda exact ca un Burmester 069 RL de 50 000 de $ ....Grabiti-va , oferta e limitata ! 1 Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 (editat) Deci pina la urma care este diferența din punct de vedere tehnic între un "LASER ORIGINAL" și unul care nu-i original și-i de 100 de ori ma ieftin? Din ce știu eu (și aici or să-mi sara toți audiofilii în cap) în domeniul digital ori merge ori nu merge, nu exista jumătăți de măsură. Bine, acum laserul nu-i decit pe jumătate digital dar modul cum s-a făcut codarea informației în momentul înregistrării garantează comportamentul digital. Ce se intimpla dacă folosești o unitate laser care nu-i originala? - poate sa nu meargă - o trimiți înapoi în principiu pt că-i defecta. - merge mult mai puțin timp decit una originala - cazul cel mai probabil cel puțin pt ca au lentile de plastic. Dar eu sint dispus sa investesc odata la 7-10 ani într-o unitate noua ieftina decit sa cumpăr una presupus originala care sa ma tina pina ies la pensie chiar și după dar sa coste de citeva sute de ori mai mult. - nu am să-i cred niciodată pe cei care au sa spună ca suna mai cald, mai melodios, mai detaliat etc. Nu! Cit timp ești în domeniul digital nu exista astfel de "nuanțe". Un laser prost poate sa meargă cu întreruperi cind pierde pista, sau cu un zgomot ca un gajait (cu diferite nuanțe) cind are erori prea multe la citire. În rest nu au cum sa mai fie diferențe între LASERE. Editat Octombrie 7, 2018 de sesebe Link spre comentariu
tinel Postat Octombrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Nu am cumparat si nici nu am de gand sa dau banii pe un laser original (daca o fi existand -eu nu cred ca Sony mai face asa ceva) . Deci pot face comparatie doar intre cele de la ES si cele de la M si N : Laserul bun functioneaza din prima , nu-i nevoie de reglaj ,,la ureche'' cu Cd de test. Verificarea pe osciloscop arata diferente mici . (bineinteles , daca mai inainte n-a fost dereglat pt a forta vechiul laser). Laserul de calitate slaba , se poate regla greu si doar cat-de-cat cu cd de test ; pt sunet bun ,neaparat osciloscop . Un laser nereglat foate functiona , dar sunetul va fi ,,metalic'' oarecum in genul radiourilor chinezesti care se vand prin targuri. Se pare ca laserul nereusind sa citeasca complet sirul de pit+land-uri , intervine mecanismul de corectie care umple lipsurile cu zerouri (land-uri) prin aproximare , ceea ce distorsioneaza sunetul din cauza lipsei informatiei corecte. Un laser bun va sari mult mai greu la o lovitura iar cel de slaba calitate va sari la cea mai mica atingere . O alta chestie : la cele bune potentiometrul de putere de pe ele e intotdeauna la maxim , la cele ok e cam la jumatate. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Daca o sa continuati sa va "duelati" o sa inchid topicul. Link spre comentariu
tinel Postat Octombrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Excelenta idee ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 5 hours ago, Marian said: Daca o sa continuati sa va "duelati" o sa inchid topicul. la filosofie am invatat ca din contradictii se naste progresul . sa intelegem ca sinteti impotriva progresului , domnu` Marian ? Link spre comentariu
Postări Recomandate