Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparare de la electronicsevice Arad

tinel

Postări Recomandate

E cineva din zona Ploiestiului care cumpara piese de la Electronicservice Arad (Pancota) ? Am nevoie de o unitate laser KSS 210A si prietenul prin care faceam comanda acolo e plecat din tara . Platesc transportul integral.

Link spre comentariu

Din Termeni si Conditii :

,,Datorita complexitatii manoperei de inlocuire a unor componente sau subansamble din categoriile \"circuite integrate si procesoare \", \"module plasma si LCD\", \"sasiuri TV\" si \"unitati laser\" a caror inlocuire necesita o pregatire de specialitate ne rezervam dreptul de a selecta clientii in sensul ca respectivele articole se livreaza numai atelierelor specializate in depanare si service aparatura electronica avand personalitate juridica. ''

Am incercat acum vreo 2 ani sa dau comanda si m-au refuzat.

Editat de tinel
Link spre comentariu

Daca pana pe 1 august nu faceti rost de laser imi puteti trimite un mesaj, se pare ca pana pe 31 iulie Electronicservice Arad este inchis.

Eu am dat doua comenzi la ei si nu m-au refuzat chiar daca ambele au fost pe persoana fizica.

Link spre comentariu

@mac01 : nu am auzit de firma asta ; ati cumparat piese de la ei ? sunt de incredere ? Nu de alta, dar am cumparat laser 210 si de la miva.. si spre deosebire de cele de la ES , au fost  greu de reglat ...

@Stefan : Multumesc pt oferta ! Daca pana atunci nu se iveste vreo ocazie , o sa apelez la dvs.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, tinel a spus:

@mac01 : nu am auzit de firma asta ; ati cumparat piese de la ei ? sunt de incredere ? Nu de alta, dar am cumparat laser 210 si de la miva.. si spre deosebire de cele de la ES , au fost  greu de reglat ...

Daca produsul este nou...nu trebuie sa-ti faci probleme, indiferent de firma care-l vinde... blocul optic trebuie sa mearga din prima. Au telefoane...poti apela la ei inaintea plasarii unei comenzi....te informezi daca produsul este nou sau sh.

Iar blocul optic nu se regleaza...el vine reglat din fabrica...la acel semireglabil nu trebuie umblat...trebuie sa-l scoti din vizor ca si cum nici n-ar fi acolo. Vine doar cu un strap pe spate care se desface dupa montarea lui. Acel semireglabil mareste sau micsoreaza curentul prin dioda laser. Daca-l dai spre maxim obosesti dioda prematur...daca-l dai spre minim nu mai citeste cd-ul...lasa semireglabilul exact in punctul optim  in care l-a reglat fabricantul.

Editat de mac01
Link spre comentariu

@mac 01 : nu de semireglabilul  ala e vorba ; mai trebuiesc reglate si altele acolo , de pe placa, daca vrei sa faci treaba buna : E-F Balance , bias adjust...eventual Tracking Focus (conf. manualului de service). Desi nu-s profesionist ,am schimbat cateva lasere pana acum; un Sony 950 functioneaza cu laserul pus de mine de circa 5 ani. 

Si exista diferente intre ele ; cele de la mivarrom sunt greu de reglat cu metoda BuroschCD , trebuiesc puse pe osciloscop , cele de la ES sunt niste clone mai bune ,merg din prima.

@ modoran : era bine daca postai mai devreme   :(   Am dat comanda la niden , intr-adevar pare sa fie un mivarrom cu preturi de ES ....la incheierea comenzii s-a adaugat in pret 6 lei fara nici o justificare , daca incerci sa anulezi comanda online nu se poate....sa vedem cum se prezinta laserul , poate le fac ceva ,,reclama''.

Link spre comentariu

Cei 6 lei in plus reprezinta TVA...bagabonteli in stil pur romanesc...multi comercianti procedeaza asa...te atrage cu pretul mic iar la sfarsit iti tranteste pe factura tva-ul la toata marfa. Urat din partea lor ....trebuia sa specifice pe site-ul respectiv daca produsul este cu sau fara TVA.

Si uite asa... socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Pai nu ai citit mai sus unde-i problema? Colegu s-a trezit in plus la factura cu 6 lei si nu stia ce-s cu ei. Daca stia ca blocul respectiv costa 30 de lei in loc de 24 lei...poate nu-l mai comanda! Poate pentru tine 6 lei nu-s o problema...dar pentru multi din tara asta sunt o problema!

Oricine s-ar bucura daca ar gasi acelasi produs cu 6 lei mai ieftin!

Cu toate ca cei de la Niden specifica ca acel bloc optic costa 23,5 lei cu tot cu tva...atunci de unde sunt cei 6 lei in plus?

Si eu m-am mai trezit cu astfel de mizerii...cu mai multi bani luati din cont decat facea socoteala la sfarsit. Cand i-am sunat mi-au spus ca este tva-ul...si si-au cerut scuze ca a fost o greseala de redactare la preturi pe site-ul lor.

Editat de mac01
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări