Marele Savant Postat Iulie 16, 2018 Partajează Postat Iulie 16, 2018 Pentru cei care au cont Prime pe Amazon - a inceput Prime Day, cu reduceri bunicele la multe chestii! Spor!!! Link spre comentariu
one Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 Da, s-a terminat, nu am cumparat nimic. Inca o vrajeala comerciala... desi unele produse aveau preturi bune, reducerile erau in limite normale. Link spre comentariu
eugenius Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 (editat) Am încercat Prime doar pentru perioada de probă gratuită fiindcă vroiam să văd ce filme au on-line, comparativ cu Netflix sunt mai slăbuți, am renunțat fiindcă distracția mă costa cam 60€ pe an și dacă îmi vin produsele comandate cu două zile mai târziu nu mă deranjează, interesant a fost când am anulat Prime și la următoarea comandă au "întârziat" o săptămână plus că mă tot bombardau cu oferte pentru Prime, am realizat ce încercau să facă și am ticluit un "răspuns" pe măsură, am comandat un produs destul de scump care urma să vină a doua zi cu Prime sau în 5 zile normal, și findcă a doua zi de la comandă evident că nu era încă "dispatched" am anulat comanda, evident am primit un mail cu o oferta dar am răspuns că am cumpărat din altă parte că la ei se mișcă prea greu lucrurile, acum când comand se întâmpla "dispached" în maxim două ore și comanda vine cam în două trei zile, fără să fie Prime. Editat Iulie 18, 2018 de eugenius Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 18, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2018 Eu l-am platit citeva luni prin 2016, dupa care am renuntat. Acuma am folosit optiunea de free 30 de zile si sint curios daca pot renunta dupa 30 de zile fara sa platesc nici o luna? Eu sint in UK si cind aveam Prime ajungeau in ziua urmatoare. Mie imi este util pentru ca daca trebuie sa astept citeva zile deja imi trece entuziasmul. Nu am luat nici eu prea multe chestii, cam de 200 de lire in total. Link spre comentariu
Postări Recomandate