Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BLAUPUNKT BLA-40/233L(I)-GB-5B2-FHBKU-EU nu memoreaza digitalele

yokoono

Postări Recomandate

Inseamna ca nu ai experienta!

Eu in vreo 30 de ani de utilizare a PC-urilor am doar 2-3 HDD-uri defecte si doar o singura data am pierduta date (prima data) si peste 50-60 de stick-uri de memorie defecte.

Stick-urile de memorie folosesc aceeasi tehnologie ca si SSD-urile, plus ca se stie ca la SSD-uri nr ciclilor de scriere este semnificativ mai mic decit la HDD-uri.

Sau poate tu joci fotbal cu HDD-urile pt ca doar in acest caz SSD-urile sint mai rezistente decit HDD-urile.

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yokoono

5

• Costica Tv

4

• sesebe

3

• attilaa0

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 6 ore, sesebe a spus:

Inseamna ca nu ai experienta!

Eu in vreo 30 de ani de utilizare a PC-urilor am doar 2-3 HDD-uri defecte si doar o singura data am pierduta date (prima data) si peste 50-60 de stick-uri de memorie defecte.

Stick-urile de memorie folosesc aceeasi tehnologie ca si SSD-urile, plus ca se stie ca la SSD-uri nr ciclilor de scriere este semnificativ mai mic decit la HDD-uri.

Sau poate tu joci fotbal cu HDD-urile pt ca doar in acest caz SSD-urile sint mai rezistente decit HDD-urile.

Ce mai mica bruscare a hdd-ului lasa bad-uri pe platane....nu mai intru in discutie ce si cum depre HDD-uri, treaba e ca la multi a crapat acestea si nu ma refer numai la cei de pe forum............................

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

un hdd de calitate si tinut in conditii bune are o viata mult mai mare fata de un ssd

ssd-ul are viteza de scriere si citire mult mai mare ,dar o durata de viata mult mai micå

sa nu uitam de varanta hibrida ce foloseste un flash de 8gb si un hdd normal,si are viteze comparabile cu un ssd

oricum viitorul va fi sticla,,parerea mea,,

de ce oare cad in draci ,,emmc,, urile la tv-uri daca sånt asa bune ssd-urile?

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări