sesebe Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 (editat) Inseamna ca nu ai experienta! Eu in vreo 30 de ani de utilizare a PC-urilor am doar 2-3 HDD-uri defecte si doar o singura data am pierduta date (prima data) si peste 50-60 de stick-uri de memorie defecte. Stick-urile de memorie folosesc aceeasi tehnologie ca si SSD-urile, plus ca se stie ca la SSD-uri nr ciclilor de scriere este semnificativ mai mic decit la HDD-uri. Sau poate tu joci fotbal cu HDD-urile pt ca doar in acest caz SSD-urile sint mai rezistente decit HDD-urile. Editat Octombrie 12, 2022 de sesebe Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 (editat) Acum 6 ore, sesebe a spus: Inseamna ca nu ai experienta! Eu in vreo 30 de ani de utilizare a PC-urilor am doar 2-3 HDD-uri defecte si doar o singura data am pierduta date (prima data) si peste 50-60 de stick-uri de memorie defecte. Stick-urile de memorie folosesc aceeasi tehnologie ca si SSD-urile, plus ca se stie ca la SSD-uri nr ciclilor de scriere este semnificativ mai mic decit la HDD-uri. Sau poate tu joci fotbal cu HDD-urile pt ca doar in acest caz SSD-urile sint mai rezistente decit HDD-urile. Ce mai mica bruscare a hdd-ului lasa bad-uri pe platane....nu mai intru in discutie ce si cum depre HDD-uri, treaba e ca la multi a crapat acestea si nu ma refer numai la cei de pe forum............................ Editat Octombrie 12, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 (editat) un hdd de calitate si tinut in conditii bune are o viata mult mai mare fata de un ssd ssd-ul are viteza de scriere si citire mult mai mare ,dar o durata de viata mult mai micå sa nu uitam de varanta hibrida ce foloseste un flash de 8gb si un hdd normal,si are viteze comparabile cu un ssd oricum viitorul va fi sticla,,parerea mea,, de ce oare cad in draci ,,emmc,, urile la tv-uri daca sånt asa bune ssd-urile? Editat Octombrie 13, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 Un hdd ssd e bun doar pe windows ca are viteza mare, pt stocat e bun un hdd normal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum