Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare trafo linii

Postări Recomandate

Buna domnu Toni! Am vazut ca cauta cindva cineva aici pentru un Sony HR 8187,sau Sony KV-M1450D Trinitron,si nu ati avut.Are oare o alta echivalenta cu alt tip-model de traf,sau o schema de modificare a altui trafo, si eu as avea nevoie de una.Mentionez ca am vreo 240 de trafuri si eu,dar chiar asta HRég 8187 nu am printre ele.Va multumesc frumos!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

5

• stefanpecsi

5

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Toni Marginean
Acum 7 ore, stefanpecsi a spus:

Buna domnu Toni! Am vazut ca cauta cindva cineva aici pentru un Sony HR 8187,sau Sony KV-M1450D Trinitron,si nu ati avut.Are oare o alta echivalenta cu alt tip-model de traf,sau o schema de modificare a altui trafo, si eu as avea nevoie de una.Mentionez ca am vreo 240 de trafuri si eu,dar chiar asta HRég 8187 nu am printre ele.Va multumesc frumos!

Mă documentez si va răspund. Stimă! 

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 3 minute, stefanpecsi a spus:

Imi trebuie intr-un tv CRT de acela mic,acum nu stiu cu git gros  sau subtire, sa ma uit la detalii?la tub?

La Sony nu exista cu gat subtire sau gros, toate trinitroanele sunt cu gat gros. Trebuie dupa service sa ma uit la ceva placi de Sony mici poate aveti noroc chiar de un HR8187.

Link spre comentariu

Nu prea am facut modificari, nici nu stii sa fac,numai daca mi se explica. Resoclare oare ce inseamna?nu se prea potrivesc la pini in placa?in rest la acest HR 7243 nu mai trebuie ceva bobine pe el sau piese inlocuite pe placa?Bine ar fi sa fie HR8187.Am si eu vreo 240 de trafuri dar nici originalul nu il am si nici ce ati spus dvs ca ar merge.Va dau si lista sa vedeti nu ar mai merge si altul de aici...

TRAFO LINII.doc

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 43 minute, stefanpecsi a spus:

Nu prea am facut modificari, nici nu stii sa fac,numai daca mi se explica. Resoclare oare ce inseamna?nu se prea potrivesc la pini in placa?in rest la acest HR 7243 nu mai trebuie ceva bobine pe el sau piese inlocuite pe placa?Bine ar fi sa fie HR8187.Am si eu vreo 240 de trafuri dar nici originalul nu il am si nici ce ati spus dvs ca ar merge.Va dau si lista sa vedeti nu ar mai merge si altul de aici...

TRAFO LINII.doc

Din lista dvs. merge FBT7407 cu resoclare. Oricum discutia noastra este pentru rubrica depanari, componente si nu pentru vanzari! Daca doriti o sa va dau modificarile conexiunilor. In montaj nu trebuie sa schimbati componente.

Editat de Toni Marginean
Link spre comentariu

Daca ati fii amabil, sa-mi descrieti cum este resoclarea aceasta,cind aveti dvs timp,va rog frumos.Daca aveti cumva exact ce-mi trebuie,o cumpar.Dar daca nu, as vrea sa incerc sa-l repar eu;daca se poate.Multumiri.O  zi buna sa aveti cu spor la treaba!

Link spre comentariu
28 minutes ago, stefanpecsi said:

Daca  aveti  cumva  exact  ce-mi  trebuie , o cumpar ...

domnule  draga ,  asta  este  exact  ce  va  trebuie ...

https://stirileprotv.ro/show-buzz/fun/cum-arata-tanara-care-sustine-ca-are-sanii-atat-de-mari-incat-sunt-o-povara-nu-imi-gasesc-niciodata-un-sutien-pe-masura.html

acum ,  daca  tot  v-ati  laudat ...puneti  mina  si  cumparati-o ...:rzb

Link spre comentariu
Toni Marginean

:85

HR8187 inlocuit cu HR7407, asa:

1 ----- 5

4 ----- 3

2 ----- 4

6 ----- 1

8 ----- 2

10 ---- 8

11 ---- 7.

Succes in ambele domenii!

Link spre comentariu

Buna ziua!Revin iar domnu Toni,ma scuzati,dar azi vroiam sa realizez modificarea, dar eu nu vad sa am in lista mea HR 7407...Oare ati gresit dvs?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări