tiptronic Postat Iulie 13, 2018 Partajează Postat Iulie 13, 2018 Servus, va rog, cine ma poate ajuta cu un PIC programat pentru timerul asta: http://www.electronics-lab.com/project/darkroom-timer-v2-0a-for-pcb-exposure-box/ Preferabil, din Bucuresti. Astept raspuns, multumesc! Link spre comentariu
killpacient Postat Iulie 14, 2018 Partajează Postat Iulie 14, 2018 Din pacate nu am picuri prin casa dar am la vanzare asa ceva daca esti interesat.... Link spre comentariu
vlad228 Postat Iulie 16, 2018 Partajează Postat Iulie 16, 2018 Salut! De curiozitate, cat ar costa timerul de mai sus? Link spre comentariu
killpacient Postat Iulie 16, 2018 Partajează Postat Iulie 16, 2018 (editat) @andrei_ Multumesc frumos pentru raspuns 2 hours ago, andrei_ said: @vlad228 : e facut si testat de mine (de aproape 9 luni) , il folosesc la becurile cu halid pentru ca la 500 de ore trebuie sa le schimb si era aiurea sa am de facut cablaje si sa nu expuna corect. Si mai nou si la agitatoare cu ceva cod modificat . EDIT: asa cum se vede si in video salveaza timpul total de functionare, cu un mic bug, care e de fapt intentionat. Am luat in considerare intreruperea curentului dar tinand cont ca trebuia sa scrie eepromul intern la fiecare secunda , nu mi se parea rentabil/fiabil deoarece are un nr limitat de scrieri. Asa ca am ales varianta simpla, apesi start, salveaza secundele/minutele/orele de functionare. Editat Iulie 16, 2018 de killpacient 1 Link spre comentariu
tiptronic Postat Iulie 24, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2018 @killpacient Multumesc, dar vreau sa-l fac eu. Caut doar PIC-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate