Vizitator sab0tag3 Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Am o intrebare pt cunoscatori, are careva o "schema" sau ma rog, idee de cum se poate realiza asa ceva? http://www.eclipse-td.com/e12_technolog ... logy2.html Asta e link-ul catre ceea ce ma intereseaza pe mine, si zice-se pe acolo ca ar fi o noua generatie de incinte acustice, mult mai performante decat tot ce exista la ora actuala pe piatza. Mai era si un tip de incinta Yoshi 9 ii zicea, dar despre aia n-am mai gasit nimic concret, doar ceva poze. Link spre comentariu
VTP Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Tampenii apar in fiecare secunda pe net! Ideea este sa judeci cu propriul creier si sa nu crezi ca la biserica! Acest tip ultra nou de incinta, dezvoltat prin anii '50 de Elipson, nu e nou! In plus, Elipson facea incinte acustice fara sa manance gogosi! Daca te uiti la caracteristicile tehnice, vezi clar ca totul e o prostie de merketing pentru a mari impozitul pe prostie! La fel si TL din teava de plastic!Retine ca din anii'30 incoace NU s-a mai inventat nici o incinta noua! Toate principiile de baza apar, intre altele in cartea lui G.Briggs (fondator Wharfedale), aparuta in 1945! Link spre comentariu
radue Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Astea sunt chestii de pescuit audiofili. :yawinkle: Am vazut boxe care au raspuns temporal mai bun decat ce din poza...si sunt hornuri foarte complexe. :smt006 Link spre comentariu
Vizitator sab0tag3 Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Mersi de info :smt006 Link spre comentariu
DorinD Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Ce-mi place poza a 2-a, cea cu TL-urile pe marginea apei, par de pe o alta planeta... Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 daca se vedea o parte din statuia libertatii ar fi fost pe planeta maimutelor. :smt001 Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Retine ca din anii'30 incoace NU s-a mai inventat nici o incinta noua!Dati-mi voie sa va contranzic! La inceputul mileniului III au aparut boxele gonflabile:http://www.okazii.ro/catalog/3461984/electronice/echipamente-audio-video/difuzoare-boxe-casti/Boxe-gonflabile.html#div_photoIn curind, boxele dezhidratate! Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 era vorba de principii, nu de materiale. Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Pai daca niste boxe fara difuzoare nu sunt pe principii novatoare.... http://news.softpedia.com/news/Boxele-gonflabile-ro-22906.shtml Link spre comentariu
radue Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Ai paria ca nu au absolut nici un difuzor in ele ?Si oricum, daca nu ar avea, atunci insusi perna gonflabila este difuzorul! Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Pai au Excitatorul NXT. La ce le-ar mai trebui difuzor? ...foloseste un Excitator NXT care poate genera sunete pe intreaga suprafata a unui material. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 ura!si ce principiu nou de INCINTA e asta? (ca despre asta era vorba)E o incinta inchisa cu difuzor diferit.Zielel trecute am dat cu vreo 1.5kW semnal dreptunghiular de 10kHz prin niste rezistente de putere.Tiuiau destul de tare. O sa imi brevetez inventia. :smt004 :weedman: Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 ura! si ce principiu nou de INCINTA e asta? (ca despre asta era vorba) Principiul incintei peliculare. Toate celelalte incinte sunt rigide, asta e peliculara. Ia, de exemplu, o minge de plaja, umfla-o bine, fara sa o spargi. Pune urechea pe ea si ciocaneste-o cu degetul intr-un punct diametral opus. Vei obtine un bass rotund, bine definit. Frecventa de rezonanta (Fs) depinde de diametrul mingii, de presiunea cu care ai umflat-o si de masa dopului care se pune pe mustiuc (sa nu iese aerul).Zielel trecute am dat cu vreo 1.5kW semnal dreptunghiular de 10kHz prin niste rezistente de putere. Tiuiau destul de tare. O sa imi brevetez inventia.Pai... asa se obtin inaltele nanofine... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum