Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Osciloscopul E 0108

le5100kw

Postări Recomandate

Salut am un E 0108 defect, i-mi puteti da si mie niste scheme de la el, clare cu modul de alimentare, alimentare tub, cu tot ca sa-l pot depana??Si daca am tubul bun modelul D7-190GJ/T TUNGSRAM si carcasa de la osciloscopul vechi, as putea face un osciloscop cu circuite integrate (mai perfomant)? NEED SCHEMATICS :supz: :weedman: :partyman: :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• le5100kw

6

• Mikrosha

3

• Blind

2

• Dr.L

2

Top autori în acest subiect

Bate-ma la cap peste 1-2 zile sa caut si sa scanez calumea (dar nu uita, mi-a mai cerut cineva ceva insa a uitat sa revina cu batai de cap, iar eu am uitat cine/ce vroia)

Link spre comentariu

Ceva, vre-o schema???? PLSSS Am nevoie de toate schemele si as mai dori sa cumpar si trafu de linii de la el. Cine are asa ceva??? :prayer: :smt005Si inca ceva pot fi echivalente tuburile de osciloscop intre ele? Unde as putea gasi un site cu tuburi de osciloscoape si scheme?? :prayer: :prayer:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

BLIND please am nevoie de schema cu alimentarea cu traf multi tensiune de la E0108, in rest nimic nu mai trebuie, restul schemelor si manualele le am le am.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Dati-mi si mie schemele de la Osciloscopul E0108 partea P3-ul .Va rog foarte mult. Am cautat peste TOT schema asta si nu am gasit nicaieri. Am nevoie foarte mare de ea. P3 de la E0108 nu de la E0104 deoarece difera de la cer la pamant. Va rog frumos, stiu ca sunteti ocupati, dar nu cer mult. Din cate stiu BLIND avea scheme de genu asta. :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :smt005 SUNT DISPERAT VA ROG FRUMOS

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Bunaziua.Am si eu o problema cu osciloscopul asta, pare ca tot pe la modulul de alimentare. As avea si eu nevoie de schema modulului. Va rog puteti sa o postati aici, sau sa mi-o trimiteti pe mail? :prayer: Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Vizitator vickman

Afurisite componente traf-urile astea. Nu te incumeti sa-l desfaci si sa-l bobinezi inapoi?BTW: cat ar trebui sa aiba in infasurari? ca ma cam ia cu teama cand ma gandesc la al meu..

Link spre comentariu
Vizitator vickman

Mii si milioane de tunete Mikrosha, dar asta nu e schema de alimentare de la 104? Sau partile de alimentare sunt comune la cele doua?Oricum ar fi, fii binecuvantat pentru ca mi-ai gasit si mie o schema la care se vad si valorile componentelor. ;)) :))

Link spre comentariu

pai...le5100kw a gasit, nu eu...Si daca scrie in titlu "Probleme E0108" inseamna ca chiar e E0108.

Doar ca tipu' are scurt in traf. DR.L la fel. Am mai vorbit cu un inginer si a avut si el aceeasi problema, de nu l-a rezolvat nici pana azi...Deci probabil ca asta-i si la mine... :smt022 Oricum, sa nu trag concluzii pripite. Sunt curios; s-a ocupat cineva vreodata pana acum de rebobinat asa ceva?

Cat despre 104...Uitandu-ma la http://www.niqro.3x.ro/osciloscop.htm , imaginea a doua de la 104, vad ca seamana mult, si pare ca difera unele valori (sau nu se-nteleg).

Ma intriga o chestie; "cand era in pragul inchiderii intreprinderea IAMI a produs niste transformatoare noi care merg mai bine ca astea vechi si sunt de culoare alba in comparatie cu cele vechi care erau negre."

Al meu e alb, dar nu pare deloc sa mearga bine, nici in zilele lui bune. Adica defectul asta a fost mereu, dar se manifesta cand vroia el. Acum se manifesta permanent. Cica in plus baza de timp mergea din 2 in 3, si cand comutai iesea placa cu totul din slot. Romanesti!

Dupa sesiune o sa verific amanuntit si chiar vreau sa-l fac sa mearga bine tot oscilospocu' asta.

Link spre comentariu

o sa ma apuc de bobinat si alte d-atsea(daca ma enervez fac alta sursa,cu alta ferita,cu controller de la o sursa de pc),dar deocamdata nu prea am timporicum trebuie schimbati cel putin conzii electrolitici

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări