Vizitator Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 Salut, stie cineva cu ce fel de cerneala neagra se incarca marker-ul, stiu ca trebuie sa fie pe baza de alcool, dar vad ca sunt multe variante pe net si nu stiu care este buna, oare cerneala neagra pentru imprimante ar fi buna pentru acest scop?. Multumesc Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 19 minutes ago, Costica LCD said: Salut, stie cineva cu ce fel de cerneala neagra se incarca marker-ul, stiu ca trebuie sa fie pe baza de alcool, dar vad ca sunt multe variante pe net si nu stiu care este buna, oare cerneala neagra pentru imprimante ar fi buna pentru acest scop?. Multumesc Buna Ieftin si bun: Otet..... Spor Alex L.E.Oricum urmeaza ceva nou. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 (editat) Pai asa nu bagam eu alcool izopropilic ca am destul..., cred ca mai bine imi prepar eu singur, alcool si vopsea neagra, dar si aici e o mare dilema ca imi trebuie vopsea care se diluiaza cu alcool..... Editat Iulie 11, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 Merge cu vopsea Sigmarom ,pentru haine de piele-sau ce denumire comerciala o mai avea acum(se dilueaza cu alcool),ori cu cerneala de imprimanta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 (editat) Ai bagat cerneala de imprimanta si merge?, nu e prea subtire?, intreb ca sa nu dau bani degeaba Editat Iulie 11, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 Da,cerneala HP ,cumparata de la Mivarom. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 La mivarom vad ca are doar cartuse cu cerneala, trimite-mi si mie pe privat un link cu produsul de care spuneai Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 12, 2018 Partajează Postat Iulie 12, 2018 Vad ca la Mivarom nu mai are.Eu de la ei am luat,dar cu ceva timp in urma. Link spre comentariu
morocanosul Postat Iulie 16, 2018 Partajează Postat Iulie 16, 2018 On 7/12/2018 at 6:59 AM, andrei_ said: Vad ca la Mivarom nu mai are.Eu de la ei am luat,dar cu ceva timp in urma. Incearca ...''cartuseria.ro'',acolo gasesti si la ...1000ml ! Link spre comentariu
Postări Recomandate