lulu07 Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 deocamadata acumulai' doar 4.....pt. faza de intalnire :smt003 se scapa de ele la sfarsit de an sau ...........? Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 stiam ca dupa 6 luni nu dupa 12...Unde te-au prins? (l-am blestemat si eu pe unul pt asta acum cateva zile...pacat ca nu era politia pe langa) Link spre comentariu
lulu07 Postat Iulie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2007 stau pe autostrazi :axe: ....de fapt pe autostrada soarelui (sunt prea multe si trebui delimitate :smt003 ) atentie! sunt si radare pe ambele sensuri....nu depasiti viteza de 120h :rolleyes: tare poanta...intr-o zi au reusit sa monteze bariere, parapete, case de plata, acoperis.... practic tot asamblu intr-o singura zi pt. o noua taxa de drum, autostrada? cand e vorba de strans bani pt. buget....de fapt mari comisioane, mama ce le mere mintea!??? m-au lasat masca....intr-o zi :smt008 mare minune frate, greu sa-mi revin :smt005 Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Viteza pe autostrada e de 130 :weedman: Mi se pare o imbecilitate sa pui radare pe autostrada, dar in fine....(tre' sa mergi cu numerele acoperite daca ai chef sa testezi masina pana la viteza constructiva, ca "ti-o trag" in poza...)Unde au montat barierele pe autostrada soarelui? (mai bine o iei pe rute ocolitoare daca se poate, decat sa le umplii buzunarele cu dolarei...) Link spre comentariu
lulu07 Postat Iulie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2007 aha, pe au autostrada sunt pe la cernavoda iar pe ruta ocolitoare drumul E.. sunt la intrare in judetul ialomita :smt003 ....si rutele ocolitoare te fac sa maresti doza de carburant :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum