Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa SKY TOPPOWER STP3005

Vizitator Andrei Cozma

Postări Recomandate

Vizitator Andrei Cozma

Salutare grup! De curand am achizitionat sursa SKY TOPPOWER STP3005 si am reusit sa o si stric. La prima vedere se pare ca s-a dus sursa DK112 T9 (switch power supply) si un condensator, pe care nu mai vad ce scrie. M-ar ajuta un data sheet si un furnizor pentru piesele defecte. Orice alte pareri si sfaturi, sunt bine venite. Va multumesc!

36989041_10213720526179659_1975053428463763456_n.thumb.jpg.d2079766121e821fdea3977426a863d1.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi7521

2

• CIBY2

1

• sesebe

1

• Shaggy

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

DK112 vad ca se gaseste pe ebay si pe aliexpress.

La condensator ai putea sa deduci valoarea daca scoti schema si vezi unde este conectat.

Nu ai spus cum ai reusit sa o strici.

Link spre comentariu
Vizitator Andrei Cozma

Am gasit si eu DK112 pe aliexpress. Ma interesa daca gasesc in tara. Schema am cautat-o si nu am gasit-o. La partea cu stricatul, am fost mai tare decat “Dorel”, nu am vazut comutatotul de 110/220v si am introdus-o in priza cand era pe 110v.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Andrei Cozma a spus:

Am gasit si eu DK112 pe aliexpress. Ma interesa daca gasesc in tara. Schema am cautat-o si nu am gasit-o. La partea cu stricatul, am fost mai tare decat “Dorel”, nu am vazut comutatotul de 110/220v si am introdus-o in priza cand era pe 110v.

Mai stiu inca cel putin 2 cazuri in care s-au stricat surse foarte similare din EXACT aceeasi cauza.

Asa sint "inginerii romani", intii baga in priza si apoi se uita in manual sa vada cum se foloseste...........inclusiv eu fac asa uneori dar din fericire nu am prajit nimic

Link spre comentariu

Exista si alt datasheet diferit la pinul 1

http://grupoautcomp.com.br/wp-content/uploads/2016/11/Specification-IC-DK112.pdf

Alt integrat care pare la fel

AM-22A

http://u.dianyuan.com/upload/space/2011/12/23/1324619811-581696.pdf

Rusul de aici

http://monitor.net.ru/forum/topic52357-160.html

l-a inlocuit cu Viper22A, dar a bobinat pe transformator o infasurare pentru tensiunea auxiliara

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Bună ziua, puteți confirma că cipul care apare în fotografia primului post este un DK112 T9? Am exact acea sursă SkyToppower și cipul a ars, dar nu pot vedea numerotarea acestuia, aș aprecia ajutorul pentru că fără asta informații pe care nu le pot repara.

(Folosesc Google Translate, sper că traducerea este corectă)

Link spre comentariu

Cel care a postat în 2018 (Cozma Andrei) nu cred că mai intră pe Elforum, dar integratul din sursa lui era un DK112 T9.Fişa tehnică (datasheet) e prezentată în a treia postare de către CIBY2 şi poate fi descărcată.Din păcate, este doar în limba chineză, dar se pot vedea schemele de bază.

Translation:

El que publicó en 2018 (Cozma Andrei) Creo que ya no entra en Elforum, pero el integrado de su fuente era un DK112 T. La hoja de datos se presenta en el tercer post de CIBY2 y se puede descargar. Desafortunadamente, solo está en chino, pero puedes ver los diagramas básicos.

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări