Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar mainboard 17MB70-5P panel LC420EUD SD A1

gogu firescu

Postări Recomandate

PHOTO_20180705_144212.thumb.jpg.6d23670d241fb38aaa082923ca06afca.jpg

Caut acest mainboard 17MB70-5P pentru un LEDTV cu panel LC420EUD SD A1, sau un alt mainboard pentru acest panel.

Editat de gogu firescu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gogu firescu

6

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 4 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

am gasit un 17mb70 pentru displayul dv singura diferenta e ca ,a mea are butoane cu touch (senzori tactili,doar prin atingere) pe cand a dv are  un fel de joistick,placa mea nu merge fara acea placa cu touch,fara schimba haotic meniul,volum etc,va trebui sa o puneti si pe aceea undeva in interiorul sau spate exterior,sa daca aveti rabdare poate reusiti sa adaptati joisticul la ea,(ceea ce nu am facut,si nu cred sa fie asa usor)placuta e destul de ingusta cca 10cm lungime pe 1cm latime,azi am lasat tv-ul sa mearga peste noapte sa vad sa nu apara ceva probleme,placa o am de ceva timp dar nu am avut cum sa o probez pana azi cand am primit un medion cu aceeasi placa si am lasat-o in probe,ca si pret 170lei plus transport,sau 180lei transport gratuit pentru plata avans in cont ing

https://postimg.cc/gallery/nn0j12a4/

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări