dem3ntor Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 (editat) salut, am un aparat cu un afisaj vfd, si afiseaza 4 segmente, opturi, mai sters decat restul afisajului. am masurat tensiunile care ies din traf si sunt Ok (scrie pe placa cat ar trebui sa fie). Am ce sa repar sa afiseze normal? Multumesc! Editat Iulie 9, 2018 de dem3ntor adaugare poza Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Sanatate permanenta ! Ce tensiune ai masurat , cea care alimenteaza filamentele ? Verificarea comenzii grilelor si a segmentelor nu se poate face cu instrumentul de masura. Ce controller are ? Mai jos gasesti detalii despre VFD. http://www.rfcandy.biz/communication/vfd.html Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iulie 10, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2018 PT-6311lq Din pacate nu am decat aparat de masura, clasic. PT6311.pdf Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 10, 2018 Partajează Postat Iulie 10, 2018 Ca sa elimini afisajul ca posibil defect , desfa-l de pe placa si fa-i un test.Ai nevoie doar de un 2 volti alternativ si o sursa de cc 14-16 volti.Despre cum se face testul ai in link tot ce trebuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum