Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Zic ca sunt inlocuite pentru ca se vad prin display unde sunt ledurile, asta inseamna ca lentilele nu sunt originale si nu disperseaza lumina cum trebuie, plus ca lumina este mult prea albasta.

In general LG au barete cu tenta de albastru dar asta are prea mult :rade:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ce nu intelegeti prin,trebuiesc inlocuite baretele?

ledurile sånt albastre la bazå ,si au o pelicula ce le face sa dea luminå  spre alb rece,in timp acea pelicula se ,,decapeazå,, posibil din cauza temperaturii,si astfel dau luminå ce a fost la bazå  albastrå,si eu am contrazis pånå så desfac unul,

sånt si vestel ,samsung,cu aceastå ,,problemå,, 

sånt nesimtiti ce vånd tv-ul in aceastå stare,ca perfect functional

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 23 minute, lucadorin a spus:

Probabil zice că au fost înlocuite intenționat cu barete,,albastre"...

cine s-ar chinui sa recupereze barete lg,

1 la månå greu de dezlipit ,fara sa-ti cada lupele

2 la måna sånt destul de ieftine(nu meritå efortul)

poate la desfact cineva si cum se intampla la lg ,cad lupele,nu le-a mai pus ,ca nu avea rost,ca tot erau albastre,de acolo si ,,se vad ledurile,, sau poate sånt mai multe defecte si le forteazå pe cele ce incå lumineazå

Link spre comentariu
Acum 6 minute, iuliantv a spus:

cine s-ar chinui sa recupereze barete lg,

1 la månå greu de dezlipit ,fara sa-ti cada lupele

2 la måna sånt destul de ieftine(nu meritå efortul)

poate la desfact cineva si cum se intampla la lg ,cad lupele,nu le-a mai pus ,ca nu avea rost,ca tot erau albastre,de acolo si ,,se vad ledurile,, sau poate sånt mai multe defecte si le forteazå pe cele ce incå lumineazå

Cel mai probabil...dar gradina...e mare...!

Link spre comentariu
Acum 49 minute, iuliantv a spus:

ce nu intelegeti prin,trebuiesc inlocuite baretele?

ledurile sånt albastre la bazå ,si au o pelicula ce le face sa dea luminå  spre alb rece,in timp acea pelicula se ,,decapeazå,, posibil din cauza temperaturii,si astfel dau luminå ce a fost la bazå  albastrå,si eu am contrazis pånå så desfac unul,

sånt si vestel ,samsung,cu aceastå ,,problemå,, 

sånt nesimtiti ce vånd tv-ul in aceastå stare,ca perfect functional

Deci sa ne intelegem, am desfacut panelul si da ledurile, baretele sunt inlocuite si nu, nu lipseste nici o lentila, cea ce inseamna ca cele originale au cedat si a inlocuit ce ce a gasit mai ieftin:rade:

O sa le inlocuiesc cu unele originale.

Pentru @lucadorin nu cred ca intenia lui a fost ca ecranu sa arate albastru, cel mai probabil sa zgarcit cand le-a cumparat.

Editat de sonic11
Link spre comentariu
Acum 10 minute, sonic11 a spus:

Deci sa ne intelegem, am desfacut panelul si da ledurile, baretele sunt inlocuite si nu, nu lipseste nici o lentila, cea ce inseamna ca cele originale au cedat si a inlocuit ce ce a gasit mai ieftin:rade:

O sa le inlocuiesc cu unele originale.

Pentru @lucadorin nu cred ca intenia lui a fost ca ecranu sa arate albastru, cel mai probabil sa zgarcit cand le-a cumparat.

nu exista leduri noi sa lumineze astfel,cel putin nu cele dedicate acestui tv,da posibil sa fi fost schimbate si folosite si sa fi ajuns in aceasta stare,poate nu sa zgarcit si a cumparat chiar mai scumpe,,originale,, se stie ca cele chinezesti inlocuitoare chiar si mai ieftine au fost mai bune ca cele originale,

så spunem cå au venit ,,gata,, albastre,ceea ce ar fi din start ,,ghinionist,, dar så mai fie si idiot  sa nu le probeze inainte de a le monta,sau totusi sa le monteze chiar de luminau albastru,e absurd

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Cand probabil a realizat ca a luat teapa, ce putea sa mai faca!? sa mai dea o data bani pe barete si transport, nu, lea pus pe alea si gata, apoi piese lipsa, mp-ul busit care cred ca-i tot mana lui :rade: asta la cel mai mic scurt iese fumul magic di el.

Placa era plina de sacaz in dreptul MP 3378e

Apropo, am comandat si eu din china si un lot nu l-am puput utiliza din acelas motiv, temperatuta de culoare nu corespundea, dar in rest au fost ok.

Editat de sonic11
Link spre comentariu

Baretele sunt de vina, ledurile incep sa devina albastre dupa un timp chiar daca sunt originale am intalnit destule. Cred ca a fost un lot in acei ani cu leduri care se defecteaza in acest fel.

On 7/10/2021 at 10:44 PM, iuliantv said:

sa fim seriosi cine e nebun sa astepte luni de zile piese ce se gasesc doar prin china,cauti loco in romania,nu gasesti si sant treburi minore,treci la mici ,,carpeli,, care de multe ori sant mai de durata decat ceea ce a fost in tv,plus ca ,, clientul de multe ori fuge daca nu e rezolvat in 2-3 zile,si ce face ? se duce la altul care face tot o ,,carpeala,,sa nu mai spunem de reclama ce ti.o faci cand faci retur unui tv nereparat,si merge in alta parte si il rezolva in cateva ore,asta inseamna sa fii meserias ,sa stii sa improvizezi cand e cazul si sa fie toata lumea multumita,vorbim totusi de electronica de uz casnic,nu de echipamente militare,de spital,sau extrema seriozitate unde se impune respectarea si ultimei virgule a unei componente,sant banale electronice uz casnic ce pica multe din ele inca din garantie

EXACT !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări