hpavictor Postat Iulie 13, 2018 Partajează Postat Iulie 13, 2018 Schema e usor de gasit pe net ... Link spre comentariu
intermediar Postat Iulie 13, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2018 stepdriver class h Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 13, 2018 Partajează Postat Iulie 13, 2018 (editat) Uite schema originala si modul cum se conecteaza la etajul final ( pagina 5 ) : http://docdro.id/PKlpwYH Aici aveti explicata functionarea etajului Clasa H : http://docdro.id/QsWRqjp Nu dati banii pe prostii , luati bomboane la copii ... Sper ca stiti de gluma ! Editat Iulie 13, 2018 de Victor Corectie Link spre comentariu
intermediar Postat Iulie 14, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2018 STEP DRIVE universal Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 14, 2018 Partajează Postat Iulie 14, 2018 Este o varianta de clasa H mult mai proasta fata ce cea inspirata din schema Crown ... Uite sursa de inspiratie a lui Apex pentru aceasta varianta : http://docdro.id/5AP9AQE Repet : Nu dati banii pe prostii , luati bomboane la copii ! Majoritatea schemelor lui Apex contin principii si solutii tehnice vechi , majoritatea fiind fara valoare practica . Repet : Nu tot ce zboara se mananca ! Link spre comentariu
matzah Postat Iulie 14, 2018 Partajează Postat Iulie 14, 2018 Pai si nenea Apex recunoaste ca schemele lui sunt scheme ale unor constructii de-ale lui de acum 10-15 ani, optimizate pentru ce gasea prin magazinele locale si cost redus. Fireste ca tine sub tejghea toate realizarile lui mai recente. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 14, 2018 Partajează Postat Iulie 14, 2018 Mda , stim la ce lucreaza de ceva timp , momentan nu ii iese decat fumul din componente ... Este vorba de clasa TD . Totul este OK , dar nu prea . Noile concepte de Clasa D au modificat perceptia tuturor . Nu am permisiunea sa va arat " noutatile " dar drumul amplificatoarelor audio e cu sens unic : Clasa AB la puteri mici , Clasa D la puteri medii si mari . Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 14, 2018 Partajează Postat Iulie 14, 2018 Eu sunt curios cate manuale de service are Victor. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 14, 2018 Partajează Postat Iulie 14, 2018 Putin peste 4 Tb . Link spre comentariu
MVS Postat Iulie 14, 2018 Partajează Postat Iulie 14, 2018 Sper ca ai si o copie de rezerva la acesti 4 Tb. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 14, 2018 Partajează Postat Iulie 14, 2018 Nu , nu am copie de rezervă . Pe un alt forum de profil audio , există o oarecare baza de date , realizată de mine și de DjLeco , prietenii știu despre ce este vorba . Rău este faptul că nu prea ar ajuta cu nimic o arhiva , dacă nu cunosc detalii tehnice suficiente ca să am acces instant la anumite scheme . In timp , unii încep să uite ce și cum . La un volum exagerat de mare de informație , probabil că devine ceva normal ... Eu încă mă țin bine . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum