Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CNC- Proiect modificare imprimanta matriciala in plotter , sau cutter plotter

Drakulya

Postări Recomandate

Vand proiect " modificare imprimanta  matriciala A3 , model BP 5780 "

"Masina " functioneaza pe principiul unei constructii CNC cu  3 axe X-Y-Z, Soft de msicare a acesteia Mach3 .
Se poate folosi  orice placa electronica acceptata de softul Mac3 si care poate misca 3 motoare Nema 23 .  
Proiectul este finalizat in proportie de 95 % .
 Mai trebuie  'planata ' zona de lucru a penholder-ului, sau a cutitului de taiere  in cazul cand se monteaza
 si un astfel de dispozitiv .
Dimensiune constructie 650 mm X 320 mm X 320 mm .Greutate aprox. 20 Kg. 
Mai multe detalii pe PM , sau emaill.

Nu este  un proiect abandonat .
La numai o luna de la inceperea acestui proiect am achizitionat si un  cutter plotter  defect .
Am sistat  primul proiect si mi-am  concentrat activitatea pe cutter plotter pe care l-am si
 finalizat  in acest timp .

Potentiali cumparatori :
1 . Ori achizitioneaza pentru functia de plotter , sau cutter plotter .
2.  Ori achitioneaza pentru demontarea acesteia si folosirea ca baza incepere proiect 
 masina  CNC de gravat / frezat ( 3 motoare Nema 23  , ghidaje , roti dintate,curele, 
cabluri ecranate+conectori , surub cu piulita 12 x 3 mm , etc ) , cu dimensiuni efective de lucru aprox. 30 X 40 cm.
3.  Cei care au deja o masina CNC . Pot folosi electronica de la aceasta masina .

Pret proiect 800 lei
Vedeti pozele atasate, inclusiv poze cu teste masina .

Cutter Plotter 2 218_resized.jpg

Cutter Plotter 2 221 (1)_resized.jpg

Cutter Plotter 2 392_resized.jpg

Cutter Plotter 2 398_resized.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Drakulya

4

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Valabil ,

Potentiali cumparatori :
1 . Ori achizitioneaza pentru functia de plotter , sau cutter plotter .
2.  Ori achitioneaza pentru demontarea acesteia si folosirea ca baza incepere proiect 
 masina  CNC de gravat / frezat ( 3 motoare Nema 23  , ghidaje , roti dintate,curele, 
cabluri ecranate+conectori , surub cu piulita 12 x 3 mm , etc ) , cu dimensiuni efective de lucru aprox. 30 X 40 cm.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări