Drakulya Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Vand proiect " modificare imprimanta matriciala A3 , model BP 5780 " "Masina " functioneaza pe principiul unei constructii CNC cu 3 axe X-Y-Z, Soft de msicare a acesteia Mach3 . Se poate folosi orice placa electronica acceptata de softul Mac3 si care poate misca 3 motoare Nema 23 . Proiectul este finalizat in proportie de 95 % . Mai trebuie 'planata ' zona de lucru a penholder-ului, sau a cutitului de taiere in cazul cand se monteaza si un astfel de dispozitiv . Dimensiune constructie 650 mm X 320 mm X 320 mm .Greutate aprox. 20 Kg. Mai multe detalii pe PM , sau emaill. Nu este un proiect abandonat . La numai o luna de la inceperea acestui proiect am achizitionat si un cutter plotter defect . Am sistat primul proiect si mi-am concentrat activitatea pe cutter plotter pe care l-am si finalizat in acest timp . Potentiali cumparatori : 1 . Ori achizitioneaza pentru functia de plotter , sau cutter plotter . 2. Ori achitioneaza pentru demontarea acesteia si folosirea ca baza incepere proiect masina CNC de gravat / frezat ( 3 motoare Nema 23 , ghidaje , roti dintate,curele, cabluri ecranate+conectori , surub cu piulita 12 x 3 mm , etc ) , cu dimensiuni efective de lucru aprox. 30 X 40 cm. 3. Cei care au deja o masina CNC . Pot folosi electronica de la aceasta masina . Pret proiect 800 lei Vedeti pozele atasate, inclusiv poze cu teste masina . Link spre comentariu
Drakulya Postat Iulie 20, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2018 Valabil la vanzare . Link spre comentariu
Drakulya Postat Iulie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2018 Valabil la vanzare . Link spre comentariu
Drakulya Postat August 17, 2018 Autor Partajează Postat August 17, 2018 Valabil , Potentiali cumparatori : 1 . Ori achizitioneaza pentru functia de plotter , sau cutter plotter . 2. Ori achitioneaza pentru demontarea acesteia si folosirea ca baza incepere proiect masina CNC de gravat / frezat ( 3 motoare Nema 23 , ghidaje , roti dintate,curele, cabluri ecranate+conectori , surub cu piulita 12 x 3 mm , etc ) , cu dimensiuni efective de lucru aprox. 30 X 40 cm. Link spre comentariu
Postări Recomandate