Vizitator Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 O iau eu de nevasta da-mi nr.ei Doar ca sa ii spui ca divortez eu de ea nu ea de mine si nu cand vrea ea ci cand am eu chef si m-am sarurat de ea! Link spre comentariu
morocanosul Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 12 minutes ago, maresaldeflota said: O iau eu de nevasta da-mi nr.ei Doar ca sa ii spui ca divortez eu de ea nu ea de mine si nu cand vrea ea ci cand am eu chef si m-am sarurat de ea! Si...''averea'' o faci..jumi-juma cu ..JUMA(TATEA) ta ??? Link spre comentariu
sesebe Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 Nu știi ca se mai fac și contracte prenupțiale (sau cum s-or mai nu-mi ele) ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 Nu am avere .... Link spre comentariu
morarul Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 Acum 5 ore, maresaldeflota a spus: Nu am avere .... Bravo tie! Sincer! Nu te doare capul, de nimic. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 (editat) . Editat August 25, 2018 de Victor corectie Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 La sfatul colegului I.B. am inceput de vineri un tratament ce mi-l recomandase medicul de familie acum 2 ani dar l-am neglijat. Este in concediu si oricum nu mi-a dat telefonul pt consult de urgenta in afara programului. Iau COAXIL/ 3 pe zi si ANSILAN/ 1 pe zi. Problema este ca dorm 10-12 ore pe zi si nu se mai pune problema sa lipesc ceva. Chiar si sahul il joc ca teleghidat si cu multe greseli copilaresti. Dispare incet si dorinta de a intra pe forum. Ma gandeam sa incerc doar o saptamana tratamentul (medicul vine pe 15 sep) si sa-l continui daca efectul este benefic. Daca stie cineva niste efecte negative le poate aminti. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 Pentru ce e tratamentul asta asa nociv!?Chiar si pentru depresie daca ar fi e prea tare!! Link spre comentariu
Postări Recomandate