Vizitator Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Ieri am fost la spital pt un punct din acela de grasime (tip alunita) care s-a infectat. M-a surprins ca am fost dus intro incapere mare pt operatii serioase. Cred ca a durat mai putin de un sfert de ora. Problema este ca eu am platit(fara sa-mi ceara cineva) orice internare a mea si a mamei. Desi operatia a fost minora am ramas cu un sentiment ca trebuie sa platesc ceva, ma gandisem la 200 lei. Sora mea e impotriva iar argumentul ei principal este ca si asa nu-mi ajunge pensia, trebuie sa fac "CAR" la nepoti in fiecare luna. Marti merg la control, inca nu stiu ce sa fac. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Acum 3 minute, miticamy a spus: Ieri am fost la spital pt un punct din acela de grasime (tip alunita) care s-a infectat. M-a surprins ca am fost dus intro incapere mare pt operatii serioase. Cred ca a durat mai putin de un sfert de ora. Problema este ca eu am platit(fara sa-mi ceara cineva) orice internare a mea si a mamei. Desi operatia a fost minora am ramas cu un sentiment ca trebuie sa platesc ceva, ma gandisem la 200 lei. Sora mea e impotriva iar argumentul ei principal este ca si asa nu-mi ajunge pensia, trebuie sa fac "CAR" la nepoti in fiecare luna. Marti merg la control, inca nu stiu ce sa fac. Cei 200lei au fost șpagă? Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 1 oră în urmă, miticamy a spus: ............ Problema este ca eu am platit(fara sa-mi ceara cineva) orice internare a mea si a mamei........... Ai plătit cu chitanță și factura? Sau......? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Omul, nu a platit nimic inca, dar se intreaba daca sa dea 200 de lei celui care l-a operat. Link spre comentariu
mac01 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 (editat) Daca operatia s-a efectuat la un spital de stat...un simplu "multumesc" spus din tot sufletul...eu zic ca este suficient. Editat Iulie 6, 2018 de mac01 Link spre comentariu
morocanosul Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 11 hours ago, mac01 said: Daca operatia s-a efectuat la un spital de stat...un simplu "multumesc" spus din tot sufletul...eu zic ca este suficient. Am avut si eu de-a face cu un spital de STAT,anul trecut,NU am dat ...MITA,dar doctorita a primit ca un gest de recunostinta un cosulet cu flori si niste ciocolata ''asortata''..! ATAT mi-am permis eu ! La veniturile ei(apox.4000 Euro),va dati seama ca asa ceva era...=130 LEI(noi)!! E vorba de NEUROCHIRURGIE,de fap orice problema de sanatate ai,reprezinta o ..PROBLEMA,dar cand ai echilibru instabi si vedere dubla,ameteli etc.,mai ca vrei sa o lasi ...balta ! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 (editat) Mie mi-a crescut(in ani) o alunita aproape de gît. Daca nu m-ar fi deranjat, nu m-as fi dus la medicul de familie. Fiind operat la colon ,initial am vorbit cu doctorita oncologa la care sint luat in evidenta. Aceasta uitindu-se ,mi-a spus ca pot sa ma operez fara probleme. Medicul de familie mi-a dat trimitere la Casa Austria din Timisoara. Acolo, dupa consult,m-a programat cind sa ma duc pentru operatie. Ce a trebuit sa duc, a fost trimiterea de la medicul de familie si cuponul de pensie si cardul de sanatate.Toata tevatura a durat extrem de putin, circa 20 de minute la. Alunita extirpata a fost trimisa la laborator pentru a vedea de ce natura este(analiza histopatologica). Dupa doua saptamini a venit rezultatul: benign. Vreau sa va spun ca nimeni nu mi-a cerut nici un banuț si nici eu nu m-am impins sa le bag bani in buzunar. Sfatul meu! Nu le da nimic! Un MULTUMESC ,apasat, e mai mult decit suficient. Editat Iulie 7, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Vizitator Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Stiu ca erati nerabdatori sa aflati ce s-a mai intamplat: nu a fost nevoie de plata pt ca medicul a plecat peste la un simpozion. M-a controlat un rezident care nu a gasit o lama in tot dulapul acela sa taie firele. Era o singura foarfeca de aproape 40 cm pe care a folosit-o pana la urma. Dulapul acela semana cu vitrinele alimentarelor din anii 80, ultima piesa a fost acea foarfeca. Dupa marirea salariilor pacientii sunt tratati mai cu atentie. Asistenta mi-a spus sa astept disciplinat pe scaune pana vine un medic ca o sa ma cheme ea. De pe scaunul pe care l-am gasit liber nu se vedea usa cabinetului dar am asteptat linistit. Dupa vreo 45 min am amortit si am plecat la o mica plimbare. Din cabinet iesea un tanar in halat alb, am alergat sa vad cine este si el m-a intrebat primul: asteptati aici? Da! Pai de ce nu spuneti! Cred ca venea schimbul (era cam 10.30) si nesimtita aia nu ne chema ca a venit medicul. Luni am fost la spital cu trimitere de la medicul de familie cu problema la coloana. Eram singurul pacient pe hol. A venit asistenta, nu m-a bagat in seama. Am mai fost internat de 2 ori acolo si la un moment dat a venit doctorita la care am fost acum 4 ani. Am salutat-o, tineam trimiterea la vedere dar nici macar nu a clipit, parea teleghidata (ca sa nu spun drogata). Programul de pe usa era 8.30-13.30, asta se petrecea la 10.20. Dupa un timp, daca a vazut ca insist, asistenta mi-a spus ca la 11.30 incep consultatiile. Dupa 11.30 i se face mila de mine(intre timp nu a mai venit niciun pacient) si cred ca a vrut sa ma sperie sa plec: sa stiti ca si cu trimitere va costa 240 lei. I-am spus ca sunt de acord si cand a vazut a incercat alta tactica: de unde stie medicul ca nu e problema de reumatologie de m-a trimis la recuperare fizica? I-am spus ca am mai fost internat la ei de 2 ori cu aceeasi problema si a trecut la alta stratagema: la ce medic am fost? I-am spus ca nu ii mai stiu numele, dar ce conteaza, nu au toti aceeasi pregatire? Ba conteaza, daca in calculator o sa vada ca am fost la alt medic va fi acuzata ca ea m-a directionat. Abia mai stateam in picioare si nu intelegeam ce vrea. Am insistat si atunci a gasit altceva: e un singur medic si la consultatii si la internari si nu face fata. Bine, vin vineri. Va fi aceeasi situatie. Vin luni! Credeti ca se va schimba ceva. Parca eram in Piata Victoriei, o vedeam ca o jandarmerita care imi tot dadea cu gaze pe creier. Acum 9 ani am fost la un cabinet particular si pe doctorita de acolo o vazusem in spital acum 4 ani. Ca ultima solutie ii spun ca o cunosc pe d-na Carmen. Ceva s-a schimbat, d-na vine miercuri din concediu si sa vin la 13.30 cand incepe consultatiile. La inceput nu-mi dadea nicio sansa pt lunea viitoare, acum miercuri se putea. Cum sa reactionezi in astfel de cazuri? Ce plangere poti face cand esti unu contra unu? De multe ori m-am gandit sa cumpar un reportofo dar para nu pot face o inregistrare fara sa anunt interlocutorul. Tot imi spunea ca doctorita e ocupata cu pacienti, dar eu ce eram? Oare nu mai inteleg lumea inconjuratoare? Exista un comportament tipic in care sa-i dai de inteles ca esti "baiat de gasca"? Link spre comentariu
gauss Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 8 minutes ago, miticamy said: Parca eu vorbeam de sistemul medical si m-am trezit cu niste romi pe cap. Asistenta era bruneta dar nu era roama! Cel mult "poama". Bine ca nu v - ati trezit cu ei in spatiul medical . Sincer , nu e gluma . Am rude la SMURD si UPU ... nu vorbesc chiar din auzite . Link spre comentariu
Vizitator Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Ies in PV daca mai vorbiti de romi pe topicul meu chiar daca este la bodega! Am gresit, in PM (Parcul Morarilor) unde bat pensionarii la sah. Stiu ca nu e frumos -eu nu am varsta standard--65--ei au trecut de 70, dar daca la alimentatoare nu mai este activitate nu am gasit ceva mai convenabil. Link spre comentariu
gauss Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Eu ma voi conforma . Strict ... La Ploiesti , unde sant mese ... se joaca sah . Intr - adevar , mai ales de pensionari . Dar si table ... Link spre comentariu
gauss Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 (editat) Proaspata ( dupa marirea lefurilor ) , acum 4 zile : https://www.dcnews.ro/un-chirurg-roman-i-a-pus-pacientul-sa-i-vanda-casa-pentru-opera-ie_608592.html Editat August 22, 2018 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Ala merita direct calcat pe cap, cu masina nu cu piciorul! Scurt /2. Link spre comentariu
sesebe Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Nu cu mașina pt că-i prea rapid, nu mai are cum sa se bucure de beneficiile spitalelor din RO. Link spre comentariu
validae Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 E și vina celor care acceptă asta. Sunt puțini doctori care refuză o ,,atenție,, din partea pacienților, dar să-ți impună direct să plătești un serviciu medical e o nesimțire care trebuie răsplătită pe măsură. Link spre comentariu
Postări Recomandate