Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va curge lapte și miere partea a 2-a

Postări Recomandate

Păi pila lu' doamna veorica este ... Rusia .

Da da .

Doamna a lucrat din 1988 la Petrom , se numește în  prezent OMV .

OMV este in prezent un paravan fiscal pentru oligarhii lui Putin .

Soțul lui duoamna veorica este , iar ați ghicit , director la OMV România .

In plin scandal al legii off-shore cu redevențele pe gazele din MN , a găsit de cuviință să plece în concediu ( era planificat din primăvară  etc )  .

A ales calea de mijloc .

Nu l-a tulburat pe mustață , nici pe dulapu'  castrat .

Mai lipsea să-și pună piciorul în ghips ca Victoraș .

Eu sunt curios cu ce o are la mână și binomul , și mustață .

Ceva e putred .

Link spre comentariu
On 8/5/2018 at 11:41 AM, Fan Elforum said:

Avem ocazia sa ii dam unuia peste mustati la vrajeala cu familia. Sper sa fie un fiasco total. Sa se duca doar ai lui sa si-i numere pe degete. La celelalte alegeri eu cred ca e bine sa fim activi.

Se pare ca nu intelegi mai nimic...!! TOCMAI aceasta este MAREA problema...faptul ca s-au dus(la vot)...''doar ai lui..'' !!!!:nerv

Link spre comentariu

Au luat atâta #uie , încât au venit cu ea in gura ca sa o dea si celor care nu votează cu dacian soros si uniunea soros romania .

Daca ați luat atâta #uie , de ce nu o păstrați pentru voi si familia voastră ?

De ce nu faceți spume împotriva patronilor care nu vor sa plătească corect munca românilor ?

Ați uitat de ministra lui dacian soros , care susținea ca trebuie sa muncim pe 2 lei ?

Uuie msr si ciolosz .

Umbla vorba prin târg ca unii dintre huligani  au primit bani de la câteva firme austriece ... 

#uie Austria !

Editat de Victor
Corecție
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări