hpavictor Postat August 6, 2018 Autor Partajează Postat August 6, 2018 Păi pila lu' doamna veorica este ... Rusia . Da da . Doamna a lucrat din 1988 la Petrom , se numește în prezent OMV . OMV este in prezent un paravan fiscal pentru oligarhii lui Putin . Soțul lui duoamna veorica este , iar ați ghicit , director la OMV România . In plin scandal al legii off-shore cu redevențele pe gazele din MN , a găsit de cuviință să plece în concediu ( era planificat din primăvară etc ) . A ales calea de mijloc . Nu l-a tulburat pe mustață , nici pe dulapu' castrat . Mai lipsea să-și pună piciorul în ghips ca Victoraș . Eu sunt curios cu ce o are la mână și binomul , și mustață . Ceva e putred . Link spre comentariu
morocanosul Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 On 8/5/2018 at 11:41 AM, Fan Elforum said: Avem ocazia sa ii dam unuia peste mustati la vrajeala cu familia. Sper sa fie un fiasco total. Sa se duca doar ai lui sa si-i numere pe degete. La celelalte alegeri eu cred ca e bine sa fim activi. Se pare ca nu intelegi mai nimic...!! TOCMAI aceasta este MAREA problema...faptul ca s-au dus(la vot)...''doar ai lui..'' !!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 Fiecare intelege cum poate. Eu la jegul asta de vrajeala nu o sa particip. Am votat la absolut toate scrutinele de cand am 18 ani si o sa votez mereu. Link spre comentariu
eugenius Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 Acum 6 ore, Victor a spus: Nu l-a tulburat pe mustață , nici pe dulapu' castrat . Asta e nouă, pe asta no știam Link spre comentariu
hpavictor Postat August 8, 2018 Autor Partajează Postat August 8, 2018 http://www.dailymail.co.uk/news/article-3705823/Machete-wielding-attacker-kills-woman-injures-two-new-German-outrage.html E veche , din 2016 . Link spre comentariu
hpavictor Postat August 9, 2018 Autor Partajează Postat August 9, 2018 Mitingul diasporenilor . Uluitor , unii au trait deja acele evenimente . Uite filmarea live : https://www.youtube-nocookie.com/embed/xE9kEr-AB64?rel=0 Link spre comentariu
C.D. Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Diasporenii astia cu muia in gura - si la meciul Simonei din Canada. Bine educati diasporenii astia - pana si Simona le-a batul obrazul ( in romaneste) Link spre comentariu
hpavictor Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 (editat) Au luat atâta #uie , încât au venit cu ea in gura ca sa o dea si celor care nu votează cu dacian soros si uniunea soros romania . Daca ați luat atâta #uie , de ce nu o păstrați pentru voi si familia voastră ? De ce nu faceți spume împotriva patronilor care nu vor sa plătească corect munca românilor ? Ați uitat de ministra lui dacian soros , care susținea ca trebuie sa muncim pe 2 lei ? Uuie msr si ciolosz . Umbla vorba prin târg ca unii dintre huligani au primit bani de la câteva firme austriece ... #uie Austria ! Editat August 12, 2018 de Victor Corecție Link spre comentariu
validae Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Mai continuați așa dacă vreți pauze lungi și dese... Link spre comentariu
Postări Recomandate