bogdan exit Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 salut puteti sa ma ajutati cu o schema idei orice la un aparat de racire din ala cu apa de prin farmacii Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Pai sunt de 2 feluri: cu freon ca la frigidere sau cu elemente peltier. Ce te intereseaza mai exact? Link spre comentariu
bogdan exit Postat Iulie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2007 mar interesa amundoua ca nu prea le am cu astea si as vrea sa-mi fac o parere de exemplu care este mai simpla mai ieftina mai buna de facut Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Cea mai ieftina/buna metoda este sa-ti cumperi un aparat din magazin. Te costa cam 100 - 150lei.Cel mai eficient sistem este cel cu compresor (ca la frigider) fiind capabil sa raceasca si mai repede si mai bine (temperatura mai mica) decat cel cu element peltier. Link spre comentariu
Vizitator trioda Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 mar interesa amundoua ca nu prea le am cu astea si as vrea sa-mi fac o parere de exemplu care este mai simpla mai ieftina mai buna de facutCele care se vind in magazine cel putin did cite au venit la reparat sint cu jonctiune Peltier Link spre comentariu
Vizitator n0r1s Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 cel mai ieftin banuiesc ca e sa-l faci singur cu peltier. e vreo 35ron un peltier de 90 watti. sunt multi pe net care fol. peltier pt racit bere cu mult succesc :yawinkle: Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 Mutat la diverse...nu prea tine de electronica Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 @noris: unde ai gasit peltier de 90w@35ron? baniesc ca in pretul asta nu include si radiatorul :smt003 un link ceva ar fi perfectms Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 da, unde? ca si eu sunt curios :rolleyes: :smt003 Link spre comentariu
Vizitator n0r1s Postat Iulie 14, 2007 Partajează Postat Iulie 14, 2007 la capodimonte am vazut ca aveau pe stoc 90W. mai era si de 260W parca la 57ron da' ce naiba sa faci cu ala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum