VEF Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 (editat) Buna ziua ! Am gasit in almanahul Tehnium 84 o schema interesanta de redresor cu amplificatoare operationale pentru masurarea cu un voltmetru magnetoelectric a tensiunilor intre 10mV-10V cu frecventa intre 15 Hz-15KHz . Pentru cine nu stie mi se pare util pentru ca cu multimetrele analogice nu se pot masura tensiuni alternative atat de mici din cauza rezistentei interne mici si tensiunii de prag a diodelor redresoare . Pe mine ma intereseaza daca montajul are o oarecare precizie si daca poate fi imbunatatit cumva vreau sa il folosesc cu un MAVO 35 . Am mai comprimat pozele si nu stiu cum se vede in revista se vede clar . Mai e o pagina dar nu imi mai da voie sa o incarc si pe aia . Editat Iulie 4, 2018 de VEF Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Uite si pagina in cauza: Link spre comentariu
csu Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Salut, mai jos găsiț o schemă mai simplă: http://www.redcircuits.com/Page6.htm circuitul îl puteți lega direct la MAVO35 1 Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Citisem pe undeva, o sursa de încredere, ca redresoarele fără prag realizate cu operationali nu pot urca prea mult în frecventa indiferent de tipul de operațional folosit. Parca ceva despre saturarea iesirii dar s-ar putea sa ma înșel asupra motivului. Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2018 (editat) E nasol ca nu se mai gasesc lm 741 in capsula cu 14 pini toate noi sunt cu 8 pini Editat Iulie 5, 2018 de VEF Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Ba nu-i nasol deloc. Dacă ai sa studiezi datasheet-ul ai sa vezi ca cel cu 8 pini merge plantat direct în mijlocul capsulei de 14 pini. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Asa e, merg foarte bine cele cu 8 pini, dar daca tii neaparat, mai am eu pe stoc din cele cu 14. Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 7, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2018 Da acum am vazut . Multumesc am sa pun cu 8 pini Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum