GEO 53 BN Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 On 7/4/2018 at 6:24 PM, validae said: Dacă ești un membru de bază al partidului iubit, probabil că vei avea mari șanse să beneficiezi de acest program. Altfel, poți doar să-ți depui cererea și să speri că vei fi printre cei aleși.... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 (editat) Mai fratilor! Puneti banut peste banut si in citiva ani veti avea panouri solare. Doar nu credeti ca ''ai nostri ca brazii'' vor da, oricui va cere, panouri solare. Prima data, ''spuma'' si la urma de tot , dac-or mai ramine,pulimii! La noi nimic nu-i gratis. Toate se platesc,mai devreme sau mai triziu! Editat Iulie 5, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Pai nu s-a vazut la mitingul pesedeilor? Nici apa gratis nu era gratis...se dadea numai pe bani Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 2 minutes ago, doru3160 said: Pai nu s-a vazut la mitingul pesedeilor? Nici apa gratis nu era gratis...se dadea numai pe bani Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 De curiozitate, la voi in zona ati vazut ca s-au umplut acoperisurile de instalatii solare de incalzit apa dupa demararea programului CasaVerde ? Nu era mai bine cu sutele astea de milioane de euro sa se fi bagat tevi de gaze in toate comunele tarii iar gazul sa scada la pret dupa ce am aflat ca avem prea multe resurse de gaz cu care nu avem ce mai face ? Ce dracu se apuca sa arunce banii pe panouri solare sau de incalzit apa ??? Iar asta in contextul in care gazele care chiar ne sunt fooooarte utile sunt date aproape pe degeaba strainilor ? Eu imi aduc aminte ca Romania ceausista avea printre cele mai tari sisteme de extractie de petrol si gaze din intreaga lume. Cum adica noi nu putem sa extragem singuri gazele ? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 (editat) 1 hour ago, Trigger102 said: De curiozitate, la voi in zona ati vazut ca s-au umplut acoperisurile de instalatii solare de incalzit apa dupa demararea programului CasaVerde ? Nu era mai bine cu sutele astea de milioane de euro sa se fi bagat tevi de gaze in toate comunele tarii iar gazul sa scada la pret dupa ce am aflat ca avem prea multe resurse de gaz cu care nu avem ce mai face ? Ce dracu se apuca sa arunce banii pe panouri solare sau de incalzit apa ??? Iar asta in contextul in care gazele care chiar ne sunt fooooarte utile sunt date aproape pe degeaba strainilor ? Eu imi aduc aminte ca Romania ceausista avea printre cele mai tari sisteme de extractie de petrol si gaze din intreaga lume. Cum adica noi nu putem sa extragem singuri gazele ? Colegu'! Lucrurile la noi stau exact invers. Daca pe piata apare un lucru performant, la un pret rezonabil,lumea navalind sa-l cumpere, pretul in loc sa scada, creste. La noi totul merge pe dos! Editat Iulie 5, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 (editat) La 05.07.2018 la 21:25, GEO 53 BN a spus: Cum adica noi nu putem sa extragem singuri gazele ? Ba da, dar zacamintele de la 2000-3000m la care am avut acces cu tehnologia noastra sunt pe sfarsite. In mare putul sta in apa cca 50m, cel putin ce stiu eu.. Acolo, unde s-au gasit pungi mari de gaze, este vorba de adancimi mari ale apei deci presiuni mari si trebuie tehnologie ultrainalta de foraj si extractie. Editat Iulie 6, 2018 de gica70 Link spre comentariu
morocanosul Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 On 7/4/2018 at 6:24 PM, validae said: Dacă ești un membru de bază al partidului iubit, probabil că vei avea mari șanse să beneficiezi de acest program. Altfel, poți doar să-ți depui cererea și să speri că vei fi printre cei aleși.... @Giorgi tv:Ai incredere,programul se va derula,DAR intre timp,banii alocati acestui proiect(panouri ....etc),pune-i undeva SEPARAT..!! De ce?? Pana ai sa-ti construiesti sistemul dorit,ai sa ai de unde sa acoperi cresterea preturilor cu banii aia...''PARTIDUL IUBIT", are si acum si in VECII VECILOR...A(amin/ADMIN?),nevoie de ...tine(noi) !Validae: tu sigur stii ce inseamna copy/paste,o matusa/unchi prin ''dregatorii'' inalte etc..! PS.Sa NU consideri ca ma refer la persoana ta,am vrut sa spun ca tu poti intelege aceste lucruri ! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 7, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2018 Pai deja asa am sa si fac,deja lucrez la doua eoliene verticale,oricum nu stau in baza statului,el in cea mai mare masura nu este bun decat de luat. Link spre comentariu
puriu Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Cine va fi privilegiat? In ordine: chinezii, importatorii si beneficiarii spagilor. Gazul natural apartine celor care il extrag. Acestia il vor vinde cui da mai mult, de exemplu ungurilor. Statul roman nu extrage absolut nimic, incaseaza niste redevente la buget. Link spre comentariu
eugenius Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 (editat) Din păcate eu am presimțirea că programul ăsta va duce în mare măsură la "scumpirea" echipamentelor solare la fel cum programul "prima casa" a dat o mână de ajutor la scumpirea imobilelor. Din fericire informația circulă mult mai repede acum și oamenii vor învăța să cumpere direct din China și vor ocoli intermediarii. Povestea asta are potențial să devină o "goană dupa aur", mulți vor visa că stau la umbra panourilor și beau bere în timp ce le bagă Electrica bani în buzunar. Editat Iulie 7, 2018 de eugenius Link spre comentariu
morocanosul Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 On 7/5/2018 at 2:31 AM, Giorgi tv said: Cred ca totul se trage de la ceva cu iz politic,tinand cont de faptul ca la anul va fi alegeri parlamentare,si cate promisiuni nu vom mai vedea,ca de obicei,asa sa intamplat dintotdeauna cand au urmat alegeri,parlamentare,prezidentiale,locale,etc.... NU,totul ni se trage de la faptul ca indiferent cine a fost la putere promova...BIROCRATIA ! Simplu...TOTI au cate o sora/frate/unchi/matusi etc care trebuie si ei sa aiba ''UN LOC DE MUNCA'' !! Cine crezi ca poate ''plimba/stampila etc'' diverse acte(desi exista ??)in sisteme informatice...NEFUNCTIONALE ??(vezi cardul de....SANATATE..!) Asa ca,BIROCRATIA va ramane un ''domeniu'' de ...viitor ! Daca m-as ''reprofila'',m-as face un...birocrat,eu duc niste ..hartoage si daca le aproba seful e ..ok,daca nu,e tot ok..!! Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Acum 4 ore, eugenius a spus: Din fericire informația circulă mult mai repede acum și oamenii vor învăța să cumpere direct din China și vor ocoli intermediarii. De-acord dar nu vor fi de-acord cei care deconteaza! Lantul spagilor.. Link spre comentariu
eugenius Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Și tu ai dreptate, probabil pentru decontare trebuie să te duci cu factura pentru echipamente emisă de o firmă "agreată". Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Nu numai, si proiectul trebuie facut de cel acreditat din lista. Link spre comentariu
Postări Recomandate