Radiotelegrafist Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Va salut colegi,dupa cum am aflat de la tv acest program va incepe de anul viitor si se va da de la stat cam 5000 de euro,restul de 1000 si ceva de euro sa-i puna beneficiarul,ma intreb pe ce criterii se dau si ce conditi trebuiesc indeplinite pentru a putea beneficia de acest program din moment ce a spus ca va fi cam 20 000 de beneficiari,restul ce se va intampla cu cei ce isi doresc,printre care ma numar si eu? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 (editat) Dacă ești un membru de bază al partidului iubit, probabil că vei avea mari șanse să beneficiezi de acest program. Altfel, poți doar să-ți depui cererea și să speri că vei fi printre cei aleși.... Editat Iulie 4, 2018 de validae Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 un criteriu poate fi certificatul energetic al locuintei Link spre comentariu
zarra68 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Criteriul este unul de bun simt,si anume sa cunosti PCR. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 4, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2018 1 hour ago, zarra68 said: Criteriul este unul de bun simt,si anume sa cunosti PCR. Adica,fiti mai explicit. Link spre comentariu
eugenius Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Acum 35 minute, Giorgi tv a spus: Adica,fiti mai explicit. PCR adică Pile Cunoștiințe Relații, nu mai învățați nimic în școală în ziua de azi. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 4, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2018 (editat) Asta o stiu cu PCR-ul,cu scoala este mai greu,nu ma lasa parinti sa invat Editat Iulie 4, 2018 de Giorgi tv Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Probabil ca 1.000 de euro costa in realitate sistemul fotovoltaic de 6kva daca ne gandim ca va fi o comanda de 20.000 de bucati. Practic omul isi plateste integral aparatura iar restul de 5.000 de euro se scurg cine stie unde. Cu siguranta ca montajul va fi taxat suplimentar. Ar fi interesant sa cunoastem si costurile reparatilor ulterioare iesirii din garantie ale unui asemenea sistem. Cred ca realizati ca 90% dintre "gospodarii" care vor avea asa ceva nu le vor sterge nici macar de praf daramite sa schimbe acumulatorii odata la un an, doi... Cu ce bani ? Cat timp o lua sa montezi 20.000 de asemenea instalatii si cu ce oameni faci treaba asta ? Este extrem de greu doar sa te duci si sa numeri 20.000 de case care sa presupunem ca vor avea panouri daramite sa instalezi sistemele. Mai mult ca sigur ca se vor pune pe 100-200 de case ale pilosilor dupa care se va spune ca nu mai sunt locuri, ca s-a terminat lista. Diferenta pana la 20.000, de 19.800 de sisteme sa zicem, nici nu va vedea cerul Romaniei pentru ca banii vor zbura unde trebuie. Link spre comentariu
MVS Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Reatul se vor duce pe cautiuni pentru penali :)) Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 4, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2018 Da,aveti perfecta dreptate,ar fi ceva prea frumos sa fie adevarat,sa-ti poti permite un sistem fotovoltaic de 6kw cu numai 1000 si ceva de euro,si cei 5000 care dupa cum au spus ca vor fi dati de stat?greu de crezut,pana la urma ramane ca fiecare sa-si achizitioneze pe bani lui,oricum vom vedea... Link spre comentariu
alcon Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 8 hours ago, Giorgi tv said: Va salut colegi,dupa cum am aflat de la tv acest program va incepe de anul viitor si se va da de la stat cam 5000 de euro,restul de 1000 si ceva de euro sa-i puna beneficiarul,ma intreb pe ce criterii se dau si ce conditi trebuiesc indeplinite pentru a putea beneficia de acest program din moment ce a spus ca va fi cam 20 000 de beneficiari,restul ce se va intampla cu cei ce isi doresc,printre care ma numar si eu? Nimeni! Legislatia este fluida si se modifica dela o zi la alta in aceasta perioada a anului. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 4, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2018 Cred ca totul se trage de la ceva cu iz politic,tinand cont de faptul ca la anul va fi alegeri parlamentare,si cate promisiuni nu vom mai vedea,ca de obicei,asa sa intamplat dintotdeauna cand au urmat alegeri,parlamentare,prezidentiale,locale,etc.... Link spre comentariu
alcon Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 14 minutes ago, Giorgi tv said: Cred ca totul se trage de la ceva cu iz politic,tinand cont de faptul ca la anul va fi alegeri parlamentare,si cate promisiuni nu vom mai vedea,ca de obicei,asa sa intamplat dintotdeauna cand au urmat alegeri,parlamentare,prezidentiale,locale,etc.... Da, totul ni se trage din 90. Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 In Germania unul din criterii a fost sa ai acoperisul orientat spre sud. Daca nu ai indeplinit criteriul asta nunumai ca nu primeai subventie dar nu primeai nici aprobare de la primarie sa iti montezi pe cheltuiala ta. Alt criteriu, probabil, va fi sa ai tu toti banii si sa iti faci instalatia urmind ca subventia sa o primesti dupa ce prezinti facturile si receptia sau contractul de livrare. A mai fost un program, neinspirat, numit "Casa Verde". (Casa Verde a fost sediul legionarilor din Bucuresti si fascismul e scos in afara legii la noi dar ministru mediului era un udmr-ist care nu pre le avea cu limba romana.) Ati auzit ca vre un beneficiar al acelui program sa se fi imbogatit? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2018 Nu ar fi vorba de inbogatire,doamne fereste ci de faptul ca am scapa si noi de facturile mari pe care le platim,eu nu am auzit pe nimeni sa plateasca curentul mai putin de 150-200 lei,si asta este suma minima,bineinteles exclus batrani care locuesc singuri si se limiteaza la un bec si 1-2 ore in fata tv-ului care platesc 20-30-40 lei,si pe buna dreptate,si o sa fie si mai rau cand se vor monta acele contoare inteligente(pentru ei inteligente) Link spre comentariu
Postări Recomandate