cornel1962 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 ...tensiunea este ok, teoretic ar trebui sa functioneze, dar nu stiu ce s-a intamplat acolo cand ati inlocuit lnk-ul , deoarece placa este mai pretentioasa...verificati trecerile fata/verso pe unde ati umblat. V-as sugera sa alimentati placa pe masa cu un cablu si doi ' papuci" ( eu asa fac ), dar n-as vrea sa aveti probleme cu tensiunile , care sunt destul de ridicate !...este pericol mare de electrocutare , sau un scurt circuit care poate cauza neplaceri. Personal, nu am intalnit placa de acest tip, sa schimb lnk si rez. si sa nu functioneze !!! LNK-ul pe care l-ati pus era bun ? Repet, ar fi bine sa apelati la cineva cu experienta !...treceti locatia la profilul dvs. si poate va ajuta un coleg din zona , sau sa-mi trimiteti placa prin posta sa incerc sa o rezolv eu.... ( nu va costa nimic, doar taxele postale ). Mai mutl de atat, nu cred ca va putem ajuta ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 1 oră în urmă, cornel1962 a spus: Personal, nu am intalnit placa de acest tip, sa schimb lnk si rez. si sa nu functioneze !! Am patit eu cu doua bucati, nou noute. Probabil erau niste facaturi vandute si recomandate cu incredere de comerciantii nostri.Incepusem sa ma intreb daca nu cumva greseam eu undeva, numai ca m-am lamurit dupa ce am recuperat unul de pe o placa scoasa din uz.Nu spun ca e o regula, dar se poate... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Sunt total de acord cu dvs., de aceia am intrebat daca LNK-ul este bun. Consider ca am fost mai norocos, dar se poate intampla oricand si oricui, mai ales ca am tot cumparat cateva loturi de la un magazin online, nu prea bine cotat !!! Link spre comentariu
pumapeople Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Domnule Cornel, am facut un cablu cu papuci, placa o verific asezata pe o bucata groasa de cauciuc. Lipiturile sunt facute fata/verso. Lnk -ul l-am cumparat din magazin, deci ar trebui sa fie in regula.Domnule Doru, pot face ceva verificari pe el ca sa vad daca functioneaza in parametrii? Avand in vedere ca am tensiune la pinii LNK. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Depanarea unei surse în comutație, chiar și relativ simplă ca aceasta de față, depășește un amator care nu are destule cunoștințe de electronică.Nu mai spun de pericolul de a lucra direct cu tensiuni periculoase.Dați placa unui coleg de forum din apropierea localității unde locuiți și acesta va remedia sursa cu mai puține riscuri și probabil mult mai ieftin decât ar costa o placă de schimb. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 La mine actiunea s-a intamplat acasa, unde nu am conditii de depanare ca la carte. Am inlocuit tot ce era bulit de fiecare data si am montat integratul cumparat binenteles tot de la magazin. Cu cele doua n-am reusit sa scot decat ceva fum la diverse intervale de timp, in schimb cu cel recuperat am incheiat socotelile.Dupa ce am bulit cele doua cumparate, am facut o sursa cu traf si stabilizare de 5V si 12V, pt ca n-am avut curaj sa mai cumpar altele. Cel recuperat a venit dupa mai bine de un an si doar din orgoliu am vrut sa probez daca e si altceva pe placa, sau doar amaratul ala facea mofturi. N-a mai avut nimic altceva, cu cel recuperat s-a asezat pe mers.Acum e in stand by, merg in continuare cu acel traf, daca tot am apucat sa-l montez la interior. Imi inspira mai multa incredere decat flinticul ala de integrat. Pana la urma si cel original s-a dus dupa cca 2 ani. Masina merge de atunci impecabil, are peste 8 ani( de cca 6 ani merge reparatia) si urmeaza s-o schimb cand vor face figuri rulmentii.Nu cred ca ma voi complica sa-i schimb, pt ca si rugina a inceput sa lucreze pe la baza, si trebuie taiata si cuva pt reparatie cand o fi cazul. Deci...societate de consum ne numim.O dau la pay back cu 100 lei si iau alta noua, dar pastrez alimentatorul ca nu se stie la ce va fi bun. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Cu alimentare separata merge de rupe , mai ales daca masina este personala si nu obiècteaza nimeni ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum