Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware Vortex LEDV-24E1D

Alex Stoica

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
Vizitator bogdanlxa

Buna ziua. Detin un tv vortex model v32ZS09dc la care sunetul nu se aude bine/clar, are un "barait" . Imi e greu sa descriu sunetul. Un comentariu tv de ex, se intelege, dar nu sunetul e deranjant. Un update de soft ar rezolva aceasta problema, sau din cunostintele dumneavoastra e problema hardware?

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Salutare,

Vortex LEDV-24E1D, S/N 0613E247826 se restarteaza la cateva secunde.

Am incercat fara succes cu fisierul SISEU23X8M.bin postat mai sus si cu fisierul de mai jos de pe http://vortex-tv.blogspot.com/p/software.html 

DNS E24D20 (Main Board - T.EME380.61) VORTEX  LE.bin

Am copiat fisierul .bin pe un stick de 4Gb format FAT32 --> am introdus stick-ul in portul USB al TV-ului deconectat de la retea --> am connectat TV-ul la retea si am asteptat. Problema este ca LED-ul rosu sta aprins (nu clipeste in nici un fel). Am incercat sa deschid TV-ul dar nu se schimba nimic, tot restart la cateva secunde.

Ma poate ajuta careva?

Multumesc,

Tudor

Editat de damian.radu.tudor
greseala de tiparire
Link spre comentariu
Acum 3 ore, damian.radu.tudor a spus:

Salutare,

Am incercat fara succes cu fisierul SISEU23X8M.bin postat mai sus si cu fisierul de mai jos de pe http://vortex-tv.blogspot.com/p/software.html 

Am copiat fisierul .bin pe un stick de 4Gb format FAT32 --> am introdus stick-ul in portul USB al TV-ului deconectat de la retea --> am connectat TV-ul la retea si am asteptat. Problema este ca LED-ul rosu sta aprins (nu clipeste in nici un fel). Am incercat sa deschid TV-ul dar nu se schimba nimic, tot restart la cateva secunde.

Ma poate ajuta careva?

Multumesc,

Tudor

pai VORTEX  LE.bin nu e pentru usb,e pentru scriere cu programator

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, damian.radu.tudor a spus:

Salutare,

Ma poate ajuta careva?

Multumesc,

Tudor

Ai programator?

Link spre comentariu
14 hours ago, iuliantv said:

pai VORTEX  LE.bin nu e pentru usb,e pentru scriere cu programator

Multumesc pentru info. Dar celalalt, SISEU23X8M.bin se poate folosi fara programator, da (cel putin teoretic, ca la mine nu a mers)?

Editat de damian.radu.tudor
Link spre comentariu
Acum 21 ore, damian.radu.tudor a spus:

Multumesc pentru info. Dar celalalt, SISEU23X8M.bin se poate folosi fara programator, da (cel putin teoretic, ca la mine nu a mers)?

Nu mai incercati ca nu merge,am stricat un tv mai tare cu acest soft usb.

Am rescris memoria spi cu un dump de tv DNS care avea aceeasi placa de baza si display.

Eu prefer sa rescriu memoria decat sa il stric mai tare cu stickul usb.

Editat de bobo
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări