Vizitator Ropo Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Buna seara,va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. Am incercat sa cumpar pina acum doua subwoofere auto cu amplificator incorporat sh ,si la amindoua m-am lovit de aceiasi problema. Lipsa semnalului audio dinspre cd player spre subwoofer(amplificator) prin mufele rca.Pot fi arse iesiriile acelea rca pentru amplificator din spatele cd playerului? nu cred ca subwooferele aveau aceiasi problema amindoua,cred ca problema este la cd player ul meu Cum as putea sa incerc sa vad daca cd playerul scoate semnal ? multumesc mult Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Cu o cască telefonică-de la vechile aparate cu disc EM72. Este posibil ca semnalele către mufele RCA să fie oprite din meniul aparatului;ori nivelele reglate la minim. Link spre comentariu
claw Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Da, e posibil sa fie atenuat din meniu, ori "ieșirile" sa nu fie de fapt intrari(de auxiliar). Asigurate ca gain-ul amplifului sa nu fie la minim și toate conexiunile sa fie bine făcute. P. S : E posibil sa fie și cablurile defecte... Link spre comentariu
Vizitator Ropo Postat Iunie 30, 2018 Partajează Postat Iunie 30, 2018 Multumesc pt raspunsuri,o sa incerc,mai rau este ca mi a fost frica sa cumpar subwooferele,iar acum n am un amplificator pentru proba la ce a ti spus mai sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum