Vizitator Lore Groza Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Salutare ! Am un cuptor cu microunde care merge dar nu incalzeste.Am citit mesajele si topicurile de forum dar n am rezolvat mare lucru.Am schimbat magnetronul,bobina de filtraj si dioda de pe un alt cuptor functionabil,am verificat firele,mufele,contactele,sigurantele si tot nu merge.Singurul lucru care mi a ramas neclar e chestia asta(poza de mai jos) care nu stiu cum se numeste.Ziceti mii si mie va rog cum se numeste si daca se poate adapta de pe alt cuptor.Bineinteles,si alte idei.Multumesc si o zi faina ! Link spre comentariu
validae Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Dacă citești cu atenție topicul ăsta, ar trebui să poți rezolva, sau măcar depista ce e defect.Dar mai trebuie în prealabil să mai ai și ceva cunoștințe tehnice și suficientă îndemânare pentru asta.Un maestru bucătar nu va putea instala rapid un sistem de operare, chiar dacă i se pune totul pe listă și pas cu pas, fiindcă în principiu nu cunoaște termenii tehnici..... Link spre comentariu
Vizitator Lore Groza Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Mda,aveti dreptate,o sa le pun toate la cap la cap si ii gasesc eu buba. Link spre comentariu
Vizitator Claudiu Oant Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Al meu e defect încalzeste dar foarte putin nu suficient daca imi zice careva ce poate sa aiba Link spre comentariu
validae Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Păi vezi să nu fie setat pe o putere mai mică.N-ar strica o poză frontală... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum