Vizitator John_escu Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Nu am vazut pe site nici-un topic in care forumistii sa se ajute intre ei cu piese diverse pentru strungurile de banc.....sau macar sfaturi unde poti gasi. Si ca sa arat si motivul acestui topic, as avea nevoie de niste bacuri inverse pentru un universal de 80mm TOS. Multumesc anticipat, iar in caz ca exista un topic similar imi cer scuze moderatorilor. Link spre comentariu
goguboeru Postat Iunie 30, 2018 Partajează Postat Iunie 30, 2018 Pe topicul de la CQ mai gasesti ceva info Link spre comentariu
Vizitator John_escu Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 La 01.07.2018 la 0:21, goguboeru a spus: Pe topicul de la CQ mai gasesti ceva info Scuze, dar nu stiu ce este CQ. Link spre comentariu
goguboeru Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Exista un topic al strungului de banc CQ 9318 in forumul masini unelte. Link spre comentariu
area51 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Topicul de care aminteste goguboeru il gasesti aici: https://www.elforum.info/topic/60860-strungul-meu-cq9318/ 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum