Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ford focus 2 facelyft-2008

mircea65

Postări Recomandate

Buna ziua,

va cer un sfat-am de facut o interventie care necesita deconectare bateriei, I-mi puteti spune daca este o procedura prin care pot afla codul unitatii audio, innainte de deconectarea bateriei(auzisem de ceva taste 1 si sase, apasate simultan)?

Multumesc.

cu stima!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea65

2

• AdR!@N

1

• validae

1

• dancostea2002

1

Top autori în acest subiect

Nu se poate afla codul casetofonului fără citirea dump-ului memoriei EEPROM (dacă nu are codul în procesor).Dacă vrei să eviți totuși blocarea lui, scoate casetofonul din bord fără a-i deconecta mufele și atașează-i la borna de baterie  un acumulator de UPS sau orice baterii înseriate care să totalizeze  o tensiune de 9 -14V și care va continua să alimenteze partea de memorie după deconectarea de pe mașină. Conectarea bateriei ,,tampon,, o faci înainte de a scoate mufa de alimentare, practic va trebui să dezizolezi cablul sau să introduci niște pini prin spatele mufei, astfel ca alimentarea cu 12V să se mențină și atunci când scoți complet casetofonul din bord.

Link spre comentariu

Nu mai bine dai fuguta pana la reprezentanta cu talonul și îți dau ei codul? 

Sau poate se gasesc ceva aplicații care iti generează codul după codul de bare de pe eticheta playerului, asa e la reno-uri, poate și Ford-urile au... 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări