Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

WS-6933 DVB-S2 - Satfinder defect

ionel sm

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel sm

7

• Florinel TV

6

• modoran

2

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Rezolvat partial de@ Florinel TV. Nu se poate scapa de mesajul Waring:Only for test.  Am incercat actualizarea firmware cu mai multe versiuni fara nici un rezultat conform videoclipului.Cu unele versiuni afisaza mesajul Tuner no fond. Daca are cineva vere-o idee astept sa postati.Am inteles ca trebuie scris stm-ul cu o varianta mai veche.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

2hcdaww.jpg

Desii am incercat mai multe variante actualizare de firmware  conform video de mai sus aparatul este in continuare blocat.In setari afisaza S/N: 000 000 000 000. Aparatul cu probleme cel din dreapta.Desii am mai multi sateliti instalati nu vede decat pe unul singur.Se pare ca acel S/N este un cod unic pe care chinezu l-a personalizat pt fiecare MCU in parte in asa fel incat sa nu poata fi copiat/

20181108_111909.jpg

Am incarcat varianta 4.3C la cel cu probleme ,i-mi cere acea parola pe care nu o stiu.Aceiasi varianta incarcata la un aparat functional merge fara sa ceara nici o parola.

Am ajuns la concluzia ca satfinderul ar merge cu un Stm32f106 cumparat de la chinez gata scris dar nu vinde asa ceva.

Are idee cineva daca se poate face ceva sau e bun de aruncat.

http://stm32duino.com/viewtopic.php?f=9&t=2656&start=10    aici spre sfarsitul paginii se vorbeste ceva despre acel cod,,...nu stiu ce pot face.

Editat de ionel1959
Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări