Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta HORN cu Fostex 206

simson

Postări Recomandate

Intrucat sunt in curs de realizare unui alt horn cu Fostex 206 Sigma vand perechea din poza.Pretul este 4800lei.

L-am folosit doar in camera, condus de un amplificator Single Ended de 3,5W.Horn-cu-Fostex206.jpg.5b32a6e3cef1cb461d7b531c6f782dc8.jpgDin-Fata.thumb.jpg.b4b9b353abc64bfdf3443d4c71bfeabb.jpgLateral.thumb.jpg.b551bd64d5db197f62556d0db4d99664.jpg

Link spre comentariu

Trebuie sa explic cum am ajuns la acest pret.Fie calculul pe o boxa=2400lei.Materiale cumparate/cheltuite ce cuprinde difuzor, coala de MDF chituri doi componenti, abrazivi, lamele etc. cat si debitarile in unghi la atelier specializat, transport, se ridica la 1520lei contabilizat la preturile din 2012.La aceasta suma se adauga manopera 55%.Un meserias din domeniu mobila, tamplarie lucreaza cu 45-50% din valoare material.Corect?Executia unei incinte horn depaseste mult ca si complexitate, executia unor corpuri de bucatarie.La un horn exista repere debitate la unghi diferit de 90 grd. care trebuiesc potrivite , realizare de sabloane,imbinari chituite slefuite apoi din nou chituite si slefuite.Dar degeaba, cine nu cunoaste ce inseamna un horn de marimea prezentata la vanzare, nu e capabil de a-l aprecia.

Ptr. un audiofil, serios interesat, normal se poate un discount la manopera.

Link spre comentariu

Nu vreau sa te dezamagesc, dar cu greu iti vei obtine banii astia, intrucat pretul difuzorului este doar 15-20% din costul total. Iar aspectul acela de cires pe MDF este atat de uzual ca devine deranjant. 

Link spre comentariu

In caz ca ati uitat, nu se tolereaza prin regulament comentarii la adresa pretului, indiferent de anunt sau vanzator.

Daca doriti sa cumparati puteti negocia in privat, altfel o sa va rog sa va abtineti.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări