Bebelu Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 Buna ziua. Am un prieten care crede ca a ars finalii MOSFET de pe un canal dar nu stie cum sa isi dea seama de asta. Se pot verifica cu multimetru ? Voi cum procedati ? Tranzistorii despre care vorbesc sint IRFP150n si IRFP9140n. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 Orice componenta se poate masura cu multimetru. Pt masuratori suplimentare mai ai nevoie si de o sursa de tensiune reglabila, ideal de tensiunea max a tranzistorului. Link spre comentariu
Bebelu Postat Iunie 28, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2018 Spune-mi exact cum trebuie procedat, ce se masoara sa vedem daca s-au ars. Link spre comentariu
MVS Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 (editat) Ii scoti afara, ii verifici. apoi trebuie cautata cauza care a dus la strapungerea mosfetilor. Editat Iunie 28, 2018 de valentin marcarian Link spre comentariu
Bebelu Postat Iunie 28, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2018 Deci trebuie dati afara din montaj ca sa ii putem masura . Pai cauza a fost simpla, impiedicat de cablul de boxa iar cablul a iesit din boxa facind scurt. Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 (editat) Vezi ca este un topic la sectiunea incepatorilor (parca) unde este explicat cum se verifica cu multimetrul un bipolar si cum un mos. Sau era la "Alimentatoare" ... ? .... nu mai tin minte unde am vazut; am sa caut si eu si pun linkul. Editat Iunie 28, 2018 de Shambala Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum