Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Baterie baie+dus

LRCV

Postări Recomandate

Da, acum ma chinui la ea si jos si sus sa gasesc pozitia dar nu reusesc :)  Asa ceva nu se poate... Invart de ele si nu gasesc o pozitie in care sa iasa

Editat de LRCV
Link spre comentariu

Am reusit pana la urma dupa ce am scos si siguranta de pe ax. Era intepenit pentru ca se tocase, avea o scobitura in el nu mai era rotund. O sa merg sa caut la magazine. sper ca se gaseste asa ceva. Garniturile sunt bune, nu este nevoie sa fie schimbate.

ROdLgXW.jpg

Link spre comentariu

Am fost sa caut asa ceva dar nu gasesc, l-am frecat putin de rugina cu un jmilgher fin, si l-am pus la loc, tot asa face, nu prea inchide bine, dar macar merge "robinetul" mai usor.

Link spre comentariu

Ala cred ca este acoperit din doua parti ce trebuiesc desfacute una contra celeilalte. Garniturile le-am vazut. Au parut bune, dar parca avea un joc acolo si nu stiu daca este normal. Posibil ca sa fi fost slabite acele niupluri de sus si jos care il tin ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări