LRCV Postat Iunie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2018 (editat) Da, acum ma chinui la ea si jos si sus sa gasesc pozitia dar nu reusesc Asa ceva nu se poate... Invart de ele si nu gasesc o pozitie in care sa iasa Editat Iunie 30, 2018 de LRCV Link spre comentariu
LRCV Postat Iunie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2018 Am reusit pana la urma dupa ce am scos si siguranta de pe ax. Era intepenit pentru ca se tocase, avea o scobitura in el nu mai era rotund. O sa merg sa caut la magazine. sper ca se gaseste asa ceva. Garniturile sunt bune, nu este nevoie sa fie schimbate. Link spre comentariu
LRCV Postat Iunie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2018 Am fost sa caut asa ceva dar nu gasesc, l-am frecat putin de rugina cu un jmilgher fin, si l-am pus la loc, tot asa face, nu prea inchide bine, dar macar merge "robinetul" mai usor. Link spre comentariu
manolo Postat Iunie 30, 2018 Partajează Postat Iunie 30, 2018 Dar piesa actionata de acest "obertain" ai scos-o ? Link spre comentariu
LRCV Postat Iunie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2018 Acum 3 ore, manolo a spus: Dar piesa actionata de acest "obertain" ai scos-o ? Nu. Link spre comentariu
manolo Postat Iunie 30, 2018 Partajează Postat Iunie 30, 2018 Pai....acel "coclender" face trecerea de pe dus pe pipa ,are niste garnituri si trebuiesc verificate si scaunele pe care etanseaza. Link spre comentariu
LRCV Postat Iulie 1, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2018 Ala cred ca este acoperit din doua parti ce trebuiesc desfacute una contra celeilalte. Garniturile le-am vazut. Au parut bune, dar parca avea un joc acolo si nu stiu daca este normal. Posibil ca sa fi fost slabite acele niupluri de sus si jos care il tin ? Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 1, 2018 Partajează Postat Iulie 1, 2018 Pina nu desfaci acele nipluri si sa scoti piesa nu poti sa sti. Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Piesa care o ai seamana cu asta: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum