Vizitator LittleM@n Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Salut!Bine v-a gasit!Este primul meu post, dar trec direct la subiect: am inlocuit ledurile de la casetofonul original al masinii, din verde sters, in rosu...aprins...foarte aprins...se vad butoanele luminate si ziua, cand bate soarele in ele :(Am gresit ca am luat leduri d-astea, asta e acum. Pentru butoanele de climatizare au fost bune.Intrebarea este: ce ii pot face ca sa le fac sa lumineze mai slab? Nu vreau sa ma apuc sa desfac iar tot radioul si sa la dezlipesc sa pun altele, ca e munca naibii...am descoperit firul de 12V care intra in radio sa le alimenteze, l-am taiat si am pus diferite rezistente pe el: de la 0.5k~2K. Orice ar fi lumineaza la fel de tare...Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Cum sunt ledurile puse, in serie sau in paralel? http://www.metku.net/index.html?path=mo ... index_eng# Link spre comentariu
Abram Burel Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Desfa capacul si da-le cu marker! Nu glumesc!. Trebuie insa incercat pana nimeresti gradul de colorare.Nu poti sa modifici intensitatea "pe fir". Exista un circuit intern care asigura alimentarea lor. S-ar putea sa-l poti bunghi si sa modifici vreo rezistenta ceva pentru micsorarea tensiunii/curentului. Link spre comentariu
Vizitator LittleM@n Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Ok, ideea era sa nu mai desfac tot...Ledurile nu stiu cum sunt puse...si serie si paralel presupun...pur si simlu le-am dezlipit de pe circuite pe cele vechi si le-am pus pe cele noi.O sa incerc sa le acopar cumva (o sa incerc cu un led in casa mai intai), si daca nu iese cum trebuie, iau leduri mai mici, si iar chinul....ata eteVoiam sa stiu daca am cum sa pacalesc acel regulator de tensiune/curentTnx anyway Link spre comentariu
Abram Burel Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Pai, ca sa-l pacalesti:- desfaci capacul- depistezi circuitul respectiv- vezi ce este- cauti foaia de catalog- identifici montajul- gasesti rezistenta care trebuie- o schimbi:D Link spre comentariu
Vizitator LittleM@n Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Si de unde sa stiu eu ce circuit este...e complicat, cel putin pentru mine :( Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 urmareste traseele(eventual cu ajutorul unui multimetru-pus pe rezistenta minima sau pe beepar,dupa caz) si incearca sa desenezi schema circuitelor de alimentare a ledurilor(adica cum sint conectate intre ele,si poate dai si de sursa lor de alimentare),insa va dura ceva Link spre comentariu
Abram Burel Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Oricum trebuie sa mai desfaci capacul ala :)Fa poze circuitului pe ambele fete si posteaza-le. Dar cand zic poze inseamna poze nu impuscaturi cu mobilul. Ceva de la 3Mpixeli in sus. Si clare.Poate deslusim ce e pe acolo. Link spre comentariu
Vizitator LittleM@n Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 O sa-l desfac si o sa trag niste shot-uri :)Si daca tot il desfac, cred ca pictez ledurile si gata problema :DMa mai gandesc d fapt dak chiar le pictez... Link spre comentariu
Abram Burel Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Grabeste-te, unii pleaca in vacanta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum