bogdan_luben Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 L-am pus pe pozitie, sper sa fac ceva probe zilele urmatoare 2 Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Vezi ca la asta pozele nu sunt de ajuns. Asteptam si filmari in lucru !! Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Iunie 28, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2018 Stai ca deocamdata chinezu a trimis fisierul de configurare xml gresit si nu-i dau de cap. Daca are cineva idee cum se configureaza yaskawa in mach 3.... Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 presupun ca sunt setate driverele ca step dir. doar sa afli care sunt iesirile din motion card Link spre comentariu
mars01 Postat Iulie 10, 2018 Partajează Postat Iulie 10, 2018 Iesirile se configureaza din software iar dispunerea lor pe placa de control este documentata de chinezi: este o placa deja foarte raspandita pe eBay/Aliexpress bazata pe un FPGA Altera. Varianta cu 3 axe/2MHz o am si eu. Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Iulie 12, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2018 Am reusit pana la urma sa fac toate setarile inclusiv pentru VFD. Totul e perfect acum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum