naebv Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 La 05.09.2018 la 16:22, quadrall a spus: Pentru a nu mai deschide alt topic voi cere câteva informații în urm problema. am în fata un tv maxwell model lcd 32hd echipat cu sursa 17pw20 v1, mb 17mb22-2 la a cărui sursa lipsește tensiunile de 24, 33, 12v din secundarul acesteia, în schimb sunt prezente tensiunile de 5 si 3,3v. Am înlocuit c-urile electrolitice din primarul sursei inclusiv c878 si c877 (18nF) dar nu s-a remediat problema. am încercat câteva dump-uri dar fără rezultate . întrebarea mea este dacă la acest model de sursa tensiunile respective sunt prezente inclusiv in st-by. pe pinul de st-by al sursei am 1,7v in off si 0v in on . vestel_17pw20-1_resonant_mode_power_supply_sch.pdf Nu, in stand-by sursa nu debiteaza tensiunile de 12, 33 si 24Vcc. Partea de stand-by (IC806) - 5-3,3Vcc, evident, este ok. Problema este la sursa "cealalta" cu IC807 sau poate nu functioneaza PFC-ul (IC802). Verificati in faza de start functionarea PFC-ului (cca. 380-400Vcc pe cond. de filtraj la 450V). Remediati mai intai sursa, fara MB, prin comenzi on-off simulate. Dumpul, in acest caz, nu are nici o treaba cu functionarea sursei. Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum