Gabi15 Postat Decembrie 19, 2024 Partajează Postat Decembrie 19, 2024 (editat) S-a rezolvat cu softul LG 47LB700V de la iulian, singura problema a fost imaginea rasturnata.Am rescris eeprom si s-a rezolvat.Multumesc pentru ajutor.Scuze iulian am fost neatent cu linkurile.Bine a trebuit sa redenumesc filele, eu folosesc RT809. Editat Decembrie 19, 2024 de Gabi15 Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 19, 2024 Partajează Postat Decembrie 19, 2024 Acum 49 minute, Gabi15 a spus: S-a rezolvat cu softul LG 47LB700V de la iulian, singura problema a fost imaginea rasturnata.Am rescris eeprom si s-a rezolvat.Multumesc pentru ajutor.Scuze iulian am fost neatent cu linkurile.Bine a trebuit sa redenumesc filele, eu folosesc RT809. unul din ele era de la Tavi,cred ca chiar ala,eu mi.am pierdut ,,baza de date,, imaginea se putea intoarce din menu service,daca era sa aveti telecomanda de service teoretic rescrierea emmc nu avea treaba cu imaginea,deci mai mult ca sigur sa rescris eppromul Link spre comentariu
Gabi15 Postat Decembrie 19, 2024 Partajează Postat Decembrie 19, 2024 Da a fost rescris si eeprom printre multele incercari.Am gasit un eeprom printre softurile primite la revista si a mers.Inca odata multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 19, 2024 Partajează Postat Decembrie 19, 2024 1 oră în urmă, Gabi15 a spus: Da a fost rescris si eeprom printre multele incercari.Am gasit un eeprom printre softurile primite la revista si a mers.Inca odata multumesc pentru ajutor. numai bine, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum