Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 42LB650V EAX65384004 1.5

attilaa0

Postări Recomandate

S-a rezolvat cu softul LG 47LB700V de la iulian, singura problema a fost imaginea rasturnata.Am rescris eeprom si s-a rezolvat.Multumesc pentru ajutor.Scuze iulian am fost neatent cu linkurile.Bine a trebuit sa redenumesc filele, eu folosesc RT809.

Editat de Gabi15
Link spre comentariu
Acum 49 minute, Gabi15 a spus:

S-a rezolvat cu softul LG 47LB700V de la iulian, singura problema a fost imaginea rasturnata.Am rescris eeprom si s-a rezolvat.Multumesc pentru ajutor.Scuze iulian am fost neatent cu linkurile.Bine a trebuit sa redenumesc filele, eu folosesc RT809.

unul din ele era de la Tavi,cred ca chiar ala,eu mi.am pierdut ,,baza de date,,

imaginea se putea intoarce din menu service,daca era sa aveti telecomanda de service

teoretic rescrierea emmc nu avea treaba cu imaginea,deci mai mult ca sigur sa rescris eppromul

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Gabi15 a spus:

Da a fost rescris si eeprom printre multele incercari.Am gasit un eeprom printre softurile primite la revista si a mers.Inca odata multumesc pentru ajutor.

numai bine,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări