Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Frigider Beko DEN 477 MWD

Vizitator Marcel Ciocan

Postări Recomandate

Vizitator Marcel Ciocan

Am inversat sensul de deschidere al usilor la frigiderul Beko DEN 477 MWD. Acum nu se mai aprinde display-ul, desi am conectat cablurile in partea cealalta a usii congelatorului. Este nevoie sa fie scos display-ul si conectat la cablurule din cealalta parte? Display-ul nu are intrari separate de la ambele parti ale usii? Multumesc celor care stiu raspunsul si ma vor ajuta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

Top autori în acest subiect

Manualul de utilizare ce zice ?  Acolo ar trebui să fie explicată situația.În mod normal se schimbă doar cablul ce leagă ușa de frigider de pe o parte pe cealaltă a ușii, nu mai e nevoie de altceva.Vedeți să nu fie cumva vreun pin dezlipit la conectorul plăcii, sau vreun fir ieșit din mufa cablului...

Link spre comentariu
Vizitator Marcel Ciocan

Mulțumesc pentru răspuns! În manual nu scrie nimic. Am verificat și mufele și cablul. Par în regulă. Speram să fi mai întâlnit cineva problema asta. Cred că soluția este să chem un electronist.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator cataliny67
La 28.06.2018 la 1:22, Marcel Ciocan a spus:

Mulțumesc pentru răspuns! În manual nu scrie nimic. Am verificat și mufele și cablul. Par în regulă. Speram să fi mai întâlnit cineva problema asta. Cred că soluția este să chem un electronist.

Am si eu aceeasi problema la modelul Beko DEN 477 WD, tocmai am inversat sensul de deschidere. Cum ati rezolvat situatia? Multumesc.

Editat de cataliny67
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări