Vizitator Marcel Ciocan Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Am inversat sensul de deschidere al usilor la frigiderul Beko DEN 477 MWD. Acum nu se mai aprinde display-ul, desi am conectat cablurile in partea cealalta a usii congelatorului. Este nevoie sa fie scos display-ul si conectat la cablurule din cealalta parte? Display-ul nu are intrari separate de la ambele parti ale usii? Multumesc celor care stiu raspunsul si ma vor ajuta! Link spre comentariu
validae Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Manualul de utilizare ce zice ? Acolo ar trebui să fie explicată situația.În mod normal se schimbă doar cablul ce leagă ușa de frigider de pe o parte pe cealaltă a ușii, nu mai e nevoie de altceva.Vedeți să nu fie cumva vreun pin dezlipit la conectorul plăcii, sau vreun fir ieșit din mufa cablului... Link spre comentariu
Vizitator Marcel Ciocan Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Mulțumesc pentru răspuns! În manual nu scrie nimic. Am verificat și mufele și cablul. Par în regulă. Speram să fi mai întâlnit cineva problema asta. Cred că soluția este să chem un electronist. Link spre comentariu
Vizitator cataliny67 Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 (editat) La 28.06.2018 la 1:22, Marcel Ciocan a spus: Mulțumesc pentru răspuns! În manual nu scrie nimic. Am verificat și mufele și cablul. Par în regulă. Speram să fi mai întâlnit cineva problema asta. Cred că soluția este să chem un electronist. Am si eu aceeasi problema la modelul Beko DEN 477 WD, tocmai am inversat sensul de deschidere. Cum ati rezolvat situatia? Multumesc. Editat Decembrie 17, 2018 de cataliny67 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum