Aurel Iosif Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Daca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute postul acolo unde trebuie. Iata problem careia nu-i dau de capat. La volum ceva mai maricel se aude in difuzoare un fel de , nu stiu cum sa-i spun, microfonie, nu este brum, si nici vibratii de la motor transmise in doza. Pick-up are suporti de cauciuc elastic, doza este noua. Face acest lucru indiferent de presiunea pe disc, mai mica ori mai mare. Aparatul este asezat deasupra amplif. (un thecnics ceva mai vechi) iar boxele nu sunt prea departe de aparate. S-a intalnit careva cu o astfel de problema ? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 (editat) Puneți capacul de la " picap " observați dacă mai face acea microfonie , aproape sigur doza captează vibrații ,in special de frecvențe joase , atunci cînd faceți audiții la volum mai mare . Si eu m-am intilnit cu acest fenomen . Capacele de la " picapuri " nu sunt doar pentru a proteja aparatul de praf . Editat Iunie 27, 2018 de viobio Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Iunie 27, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2018 Multumesc. Voi incerca si cu capacul inchis. Nu mi-a trecut prin cap. Link spre comentariu
vergil Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Nu-l mai pune pe amplificator . Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Iunie 27, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2018 Multumesc. Asa voi face. Link spre comentariu
gusti_73 Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Fenomenul se intalneste destul de des......Mai ales la volume mari. "Picapul" intra in microfonie cu boxele la frecvente joase. Trebuie ca boxele sa fie cat mai departe de pick-up, acesta din urma sa fie asezat pe un suport cat mai rigid posibil (sa nu vibreze). Posibil sa ajute si un filtru "Subsonic".......daca exista. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Capacul amplificatorului vibreaza si transmite vibratia la sasiul de pick-up. Trebuie asezat pe o suprafata rigida si stabila , a se evita acelasi amplasament cu boxele in cazul in care sunt bookself. In unele cazuri cu capacul inchis se manifesta la fel. Am fost posesor de NC 430. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Iunie 27, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2018 Multumesc de sfaturi d-lor razvan si gusti. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Iunie 27, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2018 (editat) Ce stil ! Este corect sa mi se mute un topic in alta sectiune, si nici aia potrivita, fara sa fiu notificat ? Ce legatura are vintage tranzistorizat cu subiectul ? Editat Iunie 27, 2018 de monday Link spre comentariu
validae Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Regulamentul l-ați citit vreodată ? Nu am făcut eu mutarea, dar cine a făcut asta a procedat corect, moderatorul nu trebuie să-i dea mesaje cu surle și trâmbițe userului că i-a mutat topicul. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Iunie 27, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2018 Si l-a mutat unde trebuie ? Link spre comentariu
Postări Recomandate