Vizitator Talleyrand Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 am gasit AICI[/url] o lampa ce isi shimba culoarea. acolo scrie ca trebuie un PIC 16F628a...e bun pic asta (PIC16F628A-I/P Circuit integrat CPU 2K FLASH EPROM 20MHz DIP18) de la capodimonte ?? :confuz1 . am gasit pe pagina si programul gata facut..sper sa reusesc sa il programez :arme multumesc anticipat pentru raspunsuri :partyman: Link spre comentariu
Abram Burel Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Vezi si la: http://www.petesworld.demon.co.uk/homeb ... /index.htm Este un... pic mai mic Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 acolo scrie ca trebuie un PIC 16F628a...e bun pic asta (PIC16F628A-I/P Circuit integrat CPU 2K FLASH EPROM 20MHz DIP18)Da, e foarte bun. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 eu nu prea inteleg numarul de leduri din cel de al doilea.in general se punea raportul rosu:verde:albastru 1:1:2, iar acolo are mai multe rosii decat verzi si albastre, si asa cum se vede si din poza cu "white", ablul e cam rosu. poate omul a masurat, nu zic.circuitul nu conteaza, trebuie doar sa iei ledurile si sa reglezi rezistentele incat sa poti obtine alb ccand sunt toate aprinse.si da, picul de care zici tu e bun. Link spre comentariu
Vizitator Talleyrand Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 multumesc pt raspunsuri :prayer: . m-am lamurit puteti inchide topic Link spre comentariu
Postări Recomandate